Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Solsøsteren : Electras historie


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

757 sider

Udgivet

2021

Ophav

Lucinda Riley(forfatter)

Ulla Lauridsen(oversætter)
Genre og formroman, slægtsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Electra arbejder i New York som supermodel, hvor hun dulmer sine kærestesorger med sprut og stoffer. Hendes adoptivfar opfordrede inden sin død døtrene til at opsøge deres biologiske ophav. Endelig kommer også Electra på sporet af sine rødder, der går tilbage til Kenya


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2019

af

af

Lone Krøgh

d. 1. nov. 2019

Selvom man er billedskøn og privilegeret, kan man godt have det svært med sig selv og sit liv. Det har den skønne Electra, og læsere af den romantiske og vidtforgrenede slægtshistorie i "De syv søstre-serien" vil stå i kø til denne sjette del.

Electra er 26 og succesfuld supermodel i New York. Hun har kærestesorger, som hun dulmer med stoffer og sprut. Samtidig er hendes elskede adoptivfar død og har sendt afskedsbreve til alle sine døtre med hints til, hvordan de kan finde frem deres biologiske familie. Electras storesøstre har alle forliget sig med deres fortid og fundet lykken og kærligheden, men Electras eget brev er blevet væk. Alligevel kommer hun i kontakt med sin karismatiske mormor, som kan fortælle om hendes kenyanske rødder tilbage til 1930'erne. Lidt efter lidt får Electra igen styr på sit liv og sætter en ny dagsorden for sin fremtid. Bogen kan læses selvstændigt.

Farverig underholdningsroman, hvor klichéerne står i kø. Til gengæld er både underholdningsværdien og fascinationskraften høj, så de talrige fans af serien vil nyde de mange sider i fulde drag.

Hvis man kan lide Lucinda Riley, kan man givetvis også lide at læse romancer af Kate Morton, Nora Roberts og Jojo Moyes.


litteratursiden.dk

d. 28. dec. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 28. dec. 2019

Med Solsøsteren tager serien om de syv søstre en drejning mod det aktuelle og mere alvorlige, og det klæder den. Vi er nået til historien om den yngste af de seks piger, som Pa Salt har hentet og ado...


Litteratursiden.dk [online]

d. 28. dec. 2019

af

af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

d. 28. dec. 2019Informationer og udgaver

2021

Bog

Lucinda Riley

Cicero, 2. udgave

2021

Bog

Lucinda Riley

Cicero, 3. udgave

2019

Bog

Lucinda Riley

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2019

Bog

Lucinda Riley

Cicero, 1. udgave

2019

Ebog

Lucinda Riley

Cicero, 1. eBogsudgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Maria Stokholm

Nota

2019

Lydbog (net)

indlæser: Maria Stokholm

Cicero

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Maria Stokholm

Gyldendal