Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Software 819 : science fiction


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

251 sider

Udgivet

2021

Ophav

Lea Thume(redaktør)
Genre og formroman, science fiction, spænding, romaner
Målgruppe

til børn, til voksne

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Strømeren Cooper og hans makker, Jojo, jagter bagmanden bag det nye farlige dope Software 819 i fremtidens Los Angeles. Humoristisk cyberpunk for unge og unge voksne fra 15 år


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj. 2021

af

af

Marion Tirsgaard

d. 5. maj. 2021

Strømeren Cooper og hans makker, Jojo, jagter bagmanden bag det nye farlige dope Software 819 i fremtidens Los Angeles. Humoristisk cyberpunk for unge og unge voksne fra 15 år.

I Los Angeles i 2038 er klimakatastrofen indtruffet, og speedere og hologram-reklamer flyver rundt i de solrige gader, mens den egenrådige strømer Cooper og hans makker, Jojo, forsøger at opretholde lov og orden. I undergrunden spreder det stærkt vanedannende dope Software 819 sig langsomt, og Cooper og Jojo kommer på sporet af bagmanden, den skruppelløse Pin Fing. Bestyrelsesmedlemmet i SpangFhan har lagt en plan, der vil sende verden ud i kaos og koste et utal af menneskeliv. Kan Pin Fing, der følges tæt af den psykopatiske livvagt og tidligere ninja Khan Xu stoppes? Jan Rasmussen debuterede med Universet der slingrede.

En gakket science fiction-roman i cyberpunk-genren, der er fuld af skøre påfund, fandenivoldskhed og en god portion slapstick-humor. Romanen springer i tid og har mange små indskudte sidehistorier og kommentarer, som desværre lidt forstyrrer læseoplevelsen. Plottet er godt, men spændingskurven er lidt jævn, og selvom slutningen rummer en overraskelse, forløses romanens potentiale aldrig helt.

Af lignende findes fx Exit! Exit!Mona Lisa overdrive


og William Gibsons forfatterskab, fx Mona Lisa overdriveAf lignende findes fx Exit! Exit! og William Gibsons forfatterskab, fx .Informationer og udgaver

2021

Bog

Jan Rasmussen (f. 1965)

Skriveforlaget, 1. udgave

2021

Ebog

Jan Rasmussen (f. 1965)

Skriveforlaget, 1. e-udgave