Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Sølvtøj og sød musik : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

365 sider

Udgivet

2021

Ophav

Ewa Klingberg(forfatter)

Rikke Toft Kleemann(oversætter)
Genre og formroman, romaner

Beskrivelse


Jeanette er blevet enke efter en mand hun ikke elskede, hun er blevet lun på en præst, selvom hun ikke er troende og svigermor er flyttet ind i annekset, selvom huset skal sælges. Der er nok et tage fat på. Kvindelige læsere af hjertevarme bøger kan nemt starte her


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2021

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 10. feb. 2021

Jeanette er blevet enke efter en mand hun ikke elskede, hun er blevet lun på en præst, selvom hun ikke er troende og svigermor er flyttet ind i annekset, selvom huset skal sælges. Der er nok et tage fat på. Kvindelige læsere af hjertevarme bøger kan nemt starte her.

Jeanettes mand, Kent, er død og hun står tilbage med et stort hus der skal ryddes op, før det kan sælges. Hjemme på spisebordet lå skilsmissepapirerne klar til underskrift og de havde længe haft hver sit soveværelse, så da svigermoderen pludselig flytter ind i husets anneks, samtidig med at Jeanette får varme følelser for den lokale præst, er der flere hemmeligheder hun skal jonglere med. Svigermor har dog også sine hemmeligheder med i bagagen. 2. del af "Huskvarna-serien", hvor første del er Kræmmerfund og kærlighed. Bøgerne kan læses uafhængig af hinanden.

Bogen er en fin og varm fortælling, hvor fortid og nutid krydser hinanden på en overraskende måde. De personlige hjertesorger hver af personerne har med sig, venskab på tværs af generationer, samt en spirende kærlighedshistorie eller to, er typisk for feel good romaner, der ofte tiltaler kvindelige læsere. Her bliver de ikke skuffet.

Andre gode bøger i samme stil er fx Villa HavbriseBiavlerens datter


Velkommen til Flanagans


Kræmmerfund og kærlighed


, Biavlerens datter eller Velkommen til Flanagans Kræmmerfund og kærlighedAndre gode bøger i samme stil er fx Villa Havbrise, eller Velkommen til Flanagans Kræmmerfund og kærlighedAndre gode bøger i samme stil er fx Villa Havbrise, Biavlerens datter eller Kræmmerfund og kærlighedAndre gode bøger i samme stil er fx Villa Havbrise, Biavlerens datter eller Velkommen til Flanagans .Informationer og udgaver

2021

Bog

Ewa Klingberg

Gad, 2. udgave

2021

Bog

Ewa Klingberg

Gad, 1. udgave

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Ellen Dahl Bang

Gad,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2021

E-bog

Ewa Klingberg

Gad, 1. udgave

2021

Lydbog (online)

indlæser: Ellen Dahl Bang

Gad, 1. udgave