Gå til indholdSølvæblernes land


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

437 sider

Udgivet

2011

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2011


Beskrivelse


Fantasy om skjaldelærlingen Jack, der må rejse til elverriget for at redde sin søster Lucy, der er blevet bortført af Fruen i Søen


Anmeldelser (1)


13. jan. 2011

Bogen henvender sig til fantasy-læserne med en hang til den nordiske mytologi og kan læses fra omkring 10-12 år.

Dette er 2. del af trilogien om den saksiske dreng Jack der er i lære som skjald. Denne gang bliver han søster, Lucy, bortført af en vandelver, og Jack må rejse til elverfolket for at bringe hende tilbage. Det er en rigtig god efterfølger til Rejsen til Mimers brønd, hvor vi møder nye og gamle venner i en fantastisk fortælling, der byder på mange klassiske sagnvæsner fra den nordiske mytologi. Forsiden er endnu en gang illustreret af Kellie Strøm og byder på mange, smukke detaljer, hvis man ser nærmere efter. Sproget er, som i seriens første bind, forholdsvis let at læse.

Hvis vikinge-fantasy og -mytologi tiltaler én, vil Blodsbrødre eller dødsfjender af Susan Price og Joanne Harris' Runemærker også kunne anbefales til denne bogs målgruppe.

En rigtig god og tilfredsstillende toer. Jeg er sikker på, at de der følger denne serie, glæder sig rigtigt meget til afslutningen i det næste bind.

Lektørudtalelse

Af

Martin W Hansen


Informationer og udgaver

Bog

2011

Lydbog (net)

2011

Ebog

2011

Punktskrift

2011