Gå til indholdSød hækling til små fødder : 30 hæklede sko, støvler og sandaler til babyer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

144 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Opskrifter på hæklede babysko med hækletekniske anvisninger og tips til fx at gøre sålerne skridsikre


Anmeldelser (1)


17. apr. 2015

Opskrifter på hæklede sko og støvler i vintage- og sporty stil til baby på 0-12 mdr. For begyndere og øvede hæklere.

Forfatteren er fra Letland, bor i Italien og har specialiseret sig i børnetøj-design. Bogen indeholder 30 hækleopskrifter på små sko og støvler i forskellige stilarter, lige fra sandaler, ballerinasko, gammeldags knapstøvler og baseballstøvler til vinter- og motorcykelstøvler. Udførlige vejledninger ledsages af farvefotos, og de hækletekniske anvisninger med tips til fx at gøre sålerne skridsikre findes i bogens sidste afsnit.

Bogen overgår vist alt, hvad jeg hidtil har set i håndarbejdsbøger, hvad angår nuttethed. De mange forskellige modeller er både praktisk lune og utroligt søde. Instruktionerne er særdeles fine, forståelige og grundige. En perfekt hæklebog, der vil få det til at krible i fingrene på enhver, der er tæt på en baby. På forsiden ses et par buttede små ben og fødder, iført de mest bedårende sommersko med kirsebærpynt.

Der er ikke andre bøger, der udelukkende indeholder hæklede babysko. Stilen minder lidt om Strik til ønskebørn


Strømper & sokker


, og strikkede babysokker kan fx findes i Strømper & sokkerDer er ikke andre bøger, der udelukkende indeholder hæklede babysko. Stilen minder lidt om Strik til ønskebørn, og strikkede babysokker kan fx findes i Der er ikke andre bøger, der udelukkende indeholder hæklede babysko. Stilen minder lidt om Strik til ønskebørn, og strikkede babysokker kan fx findes i Strømper & sokker.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen


Informationer og udgaver

Bog

2015