Bøger / faglitteratur / øvelser

Smuk uden kniv : træning, kost og motivation


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
220 sider: ill. i farver
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
øvelser

Beskrivelse


Motion, træning og god kost præsenteres som et sundt alternativ til plastickirurgiske indgreb.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jan. 2017

af

af

Lone Krøgh

d. 30. jan. 2017

Træning, kost og motivation er kongevejen til sundhed og velvære, og hvis man har det godt med sig selv og er i form, kommer skønheden så at sige indefra. Til alle, der interesserer sig for træning og sundhed.

Forfatterne er hhv. personlig træner, fysioterapeut og forsker. De skriver om motivation, om at være stolt af sig selv, om betydningen af træning, grundøvelser, øvelser for forskellige dele af kroppen og variationer for begyndere, øvede og elite. Desuden er der afsnit om kostens betydning og portrætter af tre kvinder, der enten selv, ved at få hjælp af andre eller ved at sætte sig delmål har gennemført en ændring i livsstil, kostvaner og træningsindsats.

Gennemarbejdet og overbevisende bog til voksne, der ønsker at træne og leve sundere. Den er logisk opbygget, sproget flyder og layoutet er flot. Der er mange fotos af en veltrænet og muskuløs Ida Krak, der gennemfører de forskellige øvelser, og som læser kan man drømme om bare halvdelen af hendes styrke. Motivationsdelen er særlig fin og bibringer læseren en tro på, at en livsstilsændring er mulig. Selve titlen er dog lidt misvisende, for kniv og plastkirurgi bliver blot nævnt en passant som et dårligt alternativ til den skønhed, der kommer indefra.

Langberg og Overkær har tidligere udgivet MotivationHealthy skinny bitchTræn, spis, lev og Ida Krak et par bøger om træning. Om træning og sund livsstil findes mange bøger, af de nyeste kan fx nævnes Healthy skinny bitch og Træn, spis, levLangberg og Overkær har tidligere udgivet Motivation og Ida Krak et par bøger om træning. Om træning og sund livsstil findes mange bøger, af de nyeste kan fx nævnes og Træn, spis, levLangberg og Overkær har tidligere udgivet Motivation og Ida Krak et par bøger om træning. Om træning og sund livsstil findes mange bøger, af de nyeste kan fx nævnes Healthy skinny bitch og .