Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Smuk indeni - smuk udenpå


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
157 sider: ill. i farver
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
vejledninger
Målgruppe

For 12-16-årige


Beskrivelse


Youtube-stjernen giver gode råd om alt det teenagepiger går og tænker på. Samling af kortere indlæg og kommentarer om bl.a familiens betydning, valg af uddannelse, forandringer i kroppen, kærlighed, sex, afstresning, penge, fester og makeup.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juli 2016

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 28. juli 2016

Youtube-stjernen Julia Sofia giver gode råd om alt det teenagepiger går og tænker på. Fra 12 år.

Julia Sofia laver videoer på Youtube, og snakker om Lifestyle, Beauty og Entertainment. Hun har over 100.000 følgere. Hun kalder bogen for "Youtube i bogform". Det er en samling af kortere indlæg og kommentarer om alt det teenagere går og tænker på: familiens betydning, valg af uddannelse, forandringer i kroppen, kærlighed, sex, afstresning, penge, fester og makeup. Bogen indledes med en præsentation af Julia Sofias familie, og derefter fortæller hun om at lave Youtube-videoer. I de efterfølgende indlæg gør Julia Sofia op med urimelige skønhedsidealer og giver konkrete råd til, hvordan man får et bedre kropsideal og et mere positivt syn på sig selv. Til sidst fortæller Julia Sofia om sine favorit makeup-looks og giver konkrete vejledninger til fire looks.

Bogen har rigtige gode budskaber: du skal behandle andre, som du selv vil behandles, du skal have mere fokus på, hvad du giver end hvad du får, samt være sød ved dig selv og ved andre. Mange kan få det bedre af at læse denne bog. De gode indlæg suppleres af fine billeder af Julia Sofia.

Bogen minder om Min verdenEneståendeTro på dig selv og din stil og Enestående af Kristine Sloth og Tro på dig selv og din stil af Astrid OlsenBogen minder om Min verden og af Kristine Sloth og Tro på dig selv og din stil af Astrid OlsenBogen minder om Min verden og Enestående af Kristine Sloth og af Astrid Olsen.