Gå til indholdSmertepunkter : en parcelhuskrimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

270 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


I Skovkvarteret står både parcelhuse og haver knivskarpe, men bag facaderne er alting ikke så pænt. Én bliver skubbet ud over kanten, og der begynder at ske dødsfald - men hvem står bag? For dem, der gerne vil have ublodige krimier


Anmeldelser (1)


25. maj. 2021

I Skovkvarteret står både parcelhuse og haver knivskarpe, men bag facaderne er alting ikke så pænt. Én bliver skubbet ud over kanten, og der begynder at ske dødsfald - men hvem står bag? For dem, der gerne vil have ublodige krimier.

Haverne står snorlige, og facaderne er ulastelige i Skovkvarteret, der er et typisk parcelhuskvarter. Men bag de lukkede døre er alting ikke så snorlige og ulasteligt, og vi møder i bogen den bitre, fraskilte dagplejemor, den stressramte socialrådgiver og en ung dreng med anoreksi. Vi møder også en stærkt overvægtig kvinde fra et socialt boligområde tæt på Skovkvarteret. Alle ved noget om hinanden, men da nogen bliver skubbet ud over kanten i mere end en forstand, begynder dødsfaldene i kvarteret. Hvem kan sige sig fri for at have noget, man helst vil skjule for andre? Og hvem står bag dødsfaldene i det ellers fredelige kvarter? Dette er Dorte Roholtes 86. bog. Hun har tidligere skrevet krimier, der byggede på tv-serien om Anna Pihl. Derudover har hun skrevet mange børne- og ungdomsbøger.

Meget velskrevet krimi, der er svær at lægge fra sig. Roholte skriver fremragende, og det er et letlæseligt sprog. Historien fortælles gennem beboernes øjne og ikke gennem efterforskernes, hvilket fungerer rigtig godt. En krimi, der er forholdsvis ublodig.

En anden bog, der tager udgangspunkt i fredelige omgivelser er Mord i dit hjem


Roser kys og døden


. En anden krimi, der også befinder sig i den ublodige ende af skalaen er Roser kys og dødenEn anden bog, der tager udgangspunkt i fredelige omgivelser er Mord i dit hjem. En anden krimi, der også befinder sig i den ublodige ende af skalaen er En anden bog, der tager udgangspunkt i fredelige omgivelser er Mord i dit hjem. En anden krimi, der også befinder sig i den ublodige ende af skalaen er Roser kys og døden.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021