Gå til indholdSlyngler & stanglakrids : opskrifter, tips og idéer til familier med børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

351 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Bud på skægge lege, nemme retter og opskrifter på bagværk, input til, hvad man kan spise i hverdagen, lave i højtiderne og hygge sig med i weekenderne


Anmeldelser (1)


8. dec. 2014

Så er Sif Orellana på banen igen med endnu en bog med opskrifter, tips og tricks til børnefamilien.

"Slyngler og stanglakrids" er opdelt i et forord om nye typer af fødevarer,"Året rundt" med diverse under-overskrifter, og de fire årstider. Bagerst skabeloner og register. Her er både, glutenfri, børne-bagning, juniors madaften og "Op på lakridserne" - et helt afsnit om mad med lakrids! Bogen er rigt illustreret med farvefotos.

Der er absolut mange brugbare opskrifter her, både til børn og voksne. Tonen er let og venskabelig, der er mange fine små tips og tricks. Samtidig er bogen et tydeligt billede af den øverste middelklasse, når det kommer til udflugter, lommepenge osv. Det er ikke det hele, der kan bruges af alle.

Sif Orellana har udgivet et par andre bøger om samme emne; børn, mad og hverdag. Der er tale om Krudtugler & kanelsnegle


Rollinger & roulader


, der kom i 2004 og Rollinger & roulader fra 2009. Det er nogenlunde samme koncept, selvom kapitelinddelingen er forskellig. Sjove, små indledende bemærkninger, og gode familiemåltider, illustreret med farvefotosSif Orellana har udgivet et par andre bøger om samme emne; børn, mad og hverdag. Der er tale om Krudtugler & kanelsnegle, der kom i 2004 og fra 2009. Det er nogenlunde samme koncept, selvom kapitelinddelingen er forskellig. Sjove, små indledende bemærkninger, og gode familiemåltider, illustreret med farvefotosSif Orellana har udgivet et par andre bøger om samme emne; børn, mad og hverdag. Der er tale om Krudtugler & kanelsnegle, der kom i 2004 og Rollinger & roulader fra 2009. Det er nogenlunde samme koncept, selvom kapitelinddelingen er forskellig. Sjove, små indledende bemærkninger, og gode familiemåltider, illustreret med farvefotos.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe


Informationer og udgaver

Bog

2014