Gå til indholdSlutspillet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

323 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


En uventet graviditet, et fejlslagent frieri, en hemmelig pagt og en uhyggelig, hjemsøgt dukke. Det er tre år efter college og i fire historier møder vi igen spillerne fra ishockeyholdet på "Briar U" og deres kvinder. Sexet sportsromance for især yngre læsere og fans af "Off-campus"-serien


Anmeldelser (2)


1. apr. 2022

En uventet graviditet, et fejlslagent frieri, en hemmelig pagt og en uhyggelig, hjemsøgt dukke. Det er tre år efter college og i fire historier møder vi igen spillerne fra ishockeyholdet på "Briar U" og deres kvinder. Sexet sportsromance for især yngre læsere og fans af "Off-campus"-serien.

Vennerne fra Briar University spiller stadig ishockey, og de er stadig bedste venner. Sabrina og Tucker skal giftes, og hele holdet samles igen. De elsker både hinanden og deres kvinder. Men nogle gange går et frieri bare fuldstændigt galt, en graviditet bliver holdt hemmelig alt for længe og et parforhold får ikke nok opmærksomhed på grund af en travl karriere. Mens en uhyggelig og hjemsøgt dukke konstant bliver sendt rundt mellem de fire par, skal de alle sammen arbejde for at få kærligheden til at lykkes.

Hvis man slet ikke kan få nok af de skønne par fra serien "Off-campus", kan man her få fire epiloger og forskellige indtryk af livet tre år efter college. Det er skam underholdende nok, men desværre også ret overfladisk. Den hjemsøgte dukke virker frakoblet fra de oprindelige bøger, og man sidder desværre tilbage med en generel følelse af, at denne bog egentlig ikke tilførte noget nyt til serien.

Læs i stedet den rørende kærlighedshistorie i Ham


Os


og OsLæs i stedet den rørende kærlighedshistorie i Ham og Læs i stedet den rørende kærlighedshistorie i Ham og Os.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Britta Voergaard Poulsen

2022-03-30


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022