Gå til indholdSlørede sandheder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

445 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. Drive In biografen viser sin sidste forestilling, så parkeringspladsen er fyldt, da det store lærred pludselig sprænger i luften og dræber tilskuerne på første række. Er det et uheld eller er der noget større på spil i Promise Falls?


Anmeldelser (1)


23. apr. 2018

Da Drive In biografens lærred springer i luften, er det en af mange tragiske hændelser i den lille by Promise Falls, og politiet opdager, at tallet 23 dukker op igen og igen. For krimilæsere, specielt læsere af seriens 1. bind.

Til Drive In biografens sidste forestilling holder ægteparret Chalmers på første række, så da lærredet pludselig eksploderer smadres både jaguaren og ægteparret til ukendelighed. Da datteren Lucy fornemmer, at nogen har været inde i huset efter ægteparrets død, ansætter hun privatdetektiven Cal. I kælderen finder han et hemmeligt rum, som har været brugt til erotiske aktiviteter, som involverer flere ægtepar foruden flere af byens unge piger herunder den dræbte Olivia Fisher. Situationen i Promise Falls spidser til, og politiets efterforskning af de mange sager samler sig efterhånden til jagten på én person; Mr. 23 med henvisning til tallet 23, som dukker op igen og igen på tværs af sagerne.

Bogen har mange tråde, og vi følger sagen igennem en lang række personer, så tungen skal holdes lige i munden for at følge med. Det holder spændingen oppe, men det er også forvirrende, og man kommer ikke rigtig ind under huden på personerne.

Bogen er anden del i trilogien om Promise Falls, og plottet hænger tæt sammen med seriens første bind Begravede hemmeligheder


og kan ikke læses uafhængigt. Også forfattere som C.J. Box og John Hart placerer den amerikanske krimi udenfor de store velkendte byerBogen er anden del i trilogien om Promise Falls, og plottet hænger tæt sammen med seriens første bind Begravede hemmeligheder og kan ikke læses uafhængigt. Også forfattere som C.J. Box og John Hart placerer den amerikanske krimi udenfor de store velkendte byer.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018