Gå til indholdSlap af med mindful hækling : opnå indre ro og balance med enkle hækleprojekter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Hæklebog med 18 enkle hækleprojekter, der rummer forskellige beklædningsgenstande og ting til boligen og får dig til at slappe af


Anmeldelser (1)


21. aug. 2018

Hæklebog med enkle hækleprojekter, der rummer forskellige beklædningsgenstande og ting til boligen. Projekterne er nemme at gå til, så de fleste kan være med her.

Bogen indeholder en samling af 18 forskellige hækleprojekter, der med en nem opskrift kan få dig til at slappe mere af. Der er hækleopskrifter på puder, puf og tæpper til boligen samt lidt til garderoben bestående af hyggesokker, halsrør samt hjemmesko og meget andet. Der er medfølgende billede til hver opskrift og til de sværeste projekter er der en illustration af de forskellige masker og en tegnforklaring. Bagerst i bogen er der en forklaring på teknikker og lidt om de forskellige designere.

Lækker hæklebog med overskuelige projekter, hvor opskrifterne bliver udførligt beskrevet. Bogen lægger vægt på mindful hækling, som grundlæggende består at simple opskrifter med gentagelsen i fokus. Det er der mange hækleprojekter der gør, så bogen her er ikke anderledes end så mange andre. Den indeholder fine hækleprojekter, som bestemt vil tiltale mange.

Hæklet


Frihåndshækling


Mindful hækling


minder en del om denne bog, ligesom Frihåndshækling har mange forskellige hækleprojekter. Mindful hækling har ligeledes simple hækleopskrifter, men fokuserer mest på klude og lignendeHæklet minder en del om denne bog, ligesom har mange forskellige hækleprojekter. Mindful hækling har ligeledes simple hækleopskrifter, men fokuserer mest på klude og lignendeHæklet minder en del om denne bog, ligesom Frihåndshækling har mange forskellige hækleprojekter. har ligeledes simple hækleopskrifter, men fokuserer mest på klude og lignendeHæklet minder en del om denne bog, ligesom Frihåndshækling har mange forskellige hækleprojekter. Mindful hækling har ligeledes simple hækleopskrifter, men fokuserer mest på klude og lignende.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

2018