Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Slankekuren : tab op til 32 kilo på 16 uger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

217 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2016

Ophav

Birgitte Nymann(forfatter, (hovedansvarlig))

Hanne Fuglbjerg(illustrator)

Mikkel Adsbøl(illustrator)
Genre og formopskrifter, øvelser, kostvejledninger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Slankekur der i første omgang varer 16 uger og derefter skal følges resten af livet. Om at omlægge kostvaner og gøre det varieret så vægttabet ikke går i stå. Med 35 opskrifter og træningsprogrammer, samt råd om hvordan man kan forbrænde ekstra kalorier uden at træne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2015

af

af

Katja Larsen

d. 6. jan. 2015

En slankekur der består af 5 faser, som hjælper dig med at holde gang i dit vægttab. Slankekuren er tidligere testet i sundhedsprogrammet "Lev livet" på TV2 øst og henvender sig både til kvinder og mænd.

Birgitte Nymann er kendt forfatter indenfor træning, kost og sundhed og hun har mange års erfaring som kostvejleder og personlig træner. Slankekuren er tidligere testet i sundhedsprogrammet "Lev livet" på TV2 øst, og fire af deltagerne giver her deres personlige historie om motivation og vægttab. Kuren er opbygget i fem trin over 16 uger. Hver anden uge sker der noget nyt med det formål, at vægttabet ikke stagnerer. I løbet af de 16 uger siges der blandt andet farvel til sukker, mængden af stivelse reduceres, og der fastes i 16 timer om dagen. Der er træningsprogrammer og 35 opskrifter på sund mad, drikke og snacks.

En rigtig god slankebog som nok skal motivere og bringe succes for mange læsere. Den gør principperne letforståelige og der tages hånd om læseren i form af råd og tips.

"Slankekuren" kan sammenlignes med Verdens bedste kurTab fedtet


som lover varigt vægttab ved ændring af kostprincipper. Samt med Birgitte Nymanns egen Tab fedtet som kombinerer sund kost og træning med et 4-faseprogram"Slankekuren" kan sammenlignes med Verdens bedste kur som lover varigt vægttab ved ændring af kostprincipper. Samt med Birgitte Nymanns egen som kombinerer sund kost og træning med et 4-faseprogram.Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustratorer: Hanne Fuglbjerg, Mikkel Adsbøl

Politiken, 2. udgave

2015

Bog

Illustratorer: Hanne Fuglbjerg, Mikkel Adsbøl

Politiken, 1. udgave

2015

Ebog

Illustratorer: Hanne Fuglbjerg, Mikkel Adsbøl

JP/Politikens Forlag, 1. e-bogs-udgave