Gå til indholdSlangehuset


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

400 sider

Udgivet

2011

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2009


Anmeldelser (2)


12. aug. 2009

Hvis man har noget med slanger, skal man holde sig langt væk fra denne spændende engelske krimi, som tilmed er tilsat et stænk romantik. Selv har jeg med stor fornøjelse læst den i ét langt stræk i en frydefuld blanding af gys og underholdning. En krimi, som man ikke lige glemmer - de mange slanger gør indtryk!.

Clara er 29 og dyrlæge med speciale i krybdyr. På grund af en vansiring i ansigtet holder hun sig helt for sig selv i den lille engelske landsby, og det er kun nødtvunget, at hun involverer sig, da der begynder at dukke udsædvanlig mange snoge og hugorme op. Også en eksotisk giftslange bliver fundet, og da slangerne kræver et par dødsofre, stiger panikken i landbyen. Sammen med hele to tiltrækkende mænd, en excentrisk slangeekspert og en højtstående politimand, arbejder den grimme og bly ælling Clara sig længere og længere ind i en mystisk og meget farlig verden med religiøs fanatisme, fortielser og fortrængninger. Altsammen meget levende beskrevet og i en stil, som gør, at man gladeligt snupper et kapitel mere. En spændende, underholdende og velkomponeret krimi, som er aldeles gyselig med alle de slanger.

S.J. Bolton debuterede i 2008 på dansk med den roste krimi Offer.

Gyseligt spændende, kriblende og krablende engelsk krimi om slanger og mørke hemmeligheder. Samtidig er der en romantisk sidehistorie under opsejling, så det er en underholdende krimi, der kan læses bredt.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh

Berlingske tidende

Af

Mette Strømfeldt

d. 4. sep. 2009


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2013

Lydbog (net)

2010

Bog

2011

Bog

2011

Bog

2009

Ebog

2009

Lydbog (cd-mp3)

2009

Lydbog (cd)

2009