Gå til indholdSlagplanen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

337 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2018


Beskrivelse


NFL-spilleren Ethan Dexter har ventet hele livet på at drømmepigen Fi endelig får øjnene op for ham. Da hun hårdt presset alligevel giver det en chance, taber hun sit hjerte til den lækre og intelligente atlet


Anmeldelser (1)


2. maj. 2018

NFL-spilleren Ethan Dexter har ventet hele livet på at drømmepigen Fi endelig får øjnene op for ham. Da hun hårdt presset giver det en chance, taber hun sit hjerte til den lækre og intelligente atlet. Sexet romantik for især yngre kvinder.

Dex er jomfru selvom alle har svært ved at tro på det. Men han har gemt sin første gang til en ganske særlig pige, nemlig Fiona Mackenzie - Fi - som aldrig har værdiget ham et blik. Fi vil nemlig ikke være sammen med professionelle sportsfolk. Fi knokler for at få gang i karrieren som indretningsarkitekt og er slet ikke på udkig efter en kæreste. Under en ferie finder Dex og Fi alligevel sammen og mærker en brændende tiltrækning. Fi stikker af fra både Dex og sine følelser, men han har tænkt sig at kæmpe for Fi og deres forhold. Først da Dex ender på forsiden af et skandaleblad, beslutter Fi sig for at være hos sin store kærlighed. Men det er ikke uden omkostninger.

Her er hed sex, store følelser og en renhjertethed, som næsten er for god til at være sand. Men det gør slet ikke noget, når tårene presser sig på mens man henført følger det unge smukke pars kvaler med hinanden og den altid sultne tabloidpresse. Fantastisk underholdende 3. selvstændige bind i "Game On"-serien, som starter med Sendt til tælling


Her er hed sex, store følelser og en renhjertethed, som næsten er for god til at være sand. Men det gør slet ikke noget, når tårene presser sig på mens man henført følger det unge smukke pars kvaler med hinanden og den altid sultne tabloidpresse. Fantastisk underholdende 3. selvstændige bind i "Game On"-serien, som starter med Sendt til tælling.

Læserne vil også elske Samantha Youngs serie, som starter med Dublin Street


Læserne vil også elske Samantha Youngs serie, som starter med Dublin Street.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018