Bøger / faglitteratur / vejledninger

Slå aktiemarkedet enkelt og effektivt : bliv aktiemester : bogen der vil gøre en forskel


Beskrivelse


Præsentation af enkle teknikker til at begå sig på aktiemarket.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2016

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 7. juni 2016

Lille lettilgængelig inspirerende guide, der lover at klæde dig på, til at blive god, til det at handle med aktier. For alle, der interesserer sig for handel med aktier.

"Denne lærebog vil træne dig i nogle enkle og effektive teknikker til at slå aktiemarkedet". Sådan skriver Nick Lydolph i et afsnittet "Opvarmning". Her skriver han også om udgangspunktet for sin bog: "Bogen er baseret på lommefilosofi og på egne erfaringer som aktiehandler, og viser vejen til, hvordan du handler aktier bedst muligt, og hvordan du undgår unødige risici." Bogen er opbygget med korte tekster og små instruktive tegninger, hvor en enkel stregfigur er den aktiehandlende hovedperson. Her er overskrifter som "Slå til på de rigtige signaler", "Generelt om trende og signaler" og "Indrøm når du har taget fejl - stop loss." I afsnittet "Om at leve livet" skriver Lydolph fx: "Find roen i dig selv, så vil alt kunne lade sig gøre" og "Tab og vind med samme sind. Men gør dit bedste for at vinde". Nick Lydolph er uafhængig aktierådgiver og har sitet www.aktietrader.dk.

Lettilgængelig guide for den interesserede aktiehandler. Det er et forfriskende mix af motiverende peptalk og er personlige erfaringer, krydret med charmerende stregtegninger.

Andre bøger om handle med aktier er Boost din opsparing med aktierDaytrader af Karsten Engmann Jensen og DaytraderAndre bøger om handle med aktier er Boost din opsparing med aktier af Karsten Engmann Jensen og .