Gå til indholdSkyhøj forbrænding : 4×15 minutters effektiv træning om ugen er nok


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

216 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2017

genre/form

øvelserOriginaludgave

2014


Beskrivelse


Syv ugers træningsprogram til at opnå en slankere og sundere krop ved at stimulere forbrændingen og stofskiftet


Anmeldelser (1)


9. maj. 2014

En bog til de kvinder, som ønsker en slank og sund krop, mere energi og overskud hverdagen og som har lyst til at følge et konkret program - og det alt sammen med bare 4 x 15 minutters træning om ugen.

Anna Bogdanova er personlig træner, coach m.m. og mange læsere af "I form" vil kende hende fra artikler om bl.a. effektiv træning. Forfatteren lover at 4 x 15 minutters træning om ugen sammen med en varieret kost er nok til at stimulere stofskiftet, så kroppen bliver god til at forbrænde fedt og kulhydrater, og dermed gøre, at vi taber os og får mere energi. Nøglebegreberne er træning, kost og restitution. Efter indledende kapitel om forbrænding og stofskifte skal man finde ud af hvilken type forbrænding af 5 mulige, man har. Derefter følger grundige beskrivelser af et 7 ugers forløb med forslag til træning, kost og restitution for de enkelte forbrændingstyper, og bogen afsluttes med beskrivelse af, hvordan øvelserne udføres. Af redskaber kræves kun en kettleball, ellers er det kroppens egen vægt, der benyttes. Anna Bogdanova skriver i et ligefremt og letforståeligt sprog.

Vi har andre bøger med træningsprogrammer med forslag til både motion og kost, bl.a. Stærk og sund for livet, 2014, Fit på 100 dage, 2013 og Få en lykkelig krop på 28 dage, 2012.

Anna Bogdanovas bog er inspirerende og motiverende og meget velegnet til den, der har lyst til at følge et konkret program. Bogen har allerede været meget omtalt, og jeg er sikker på, at den vil kunne udlånes overalt.

Lektørudtalelse

Af

Anne Grete Jacobsen


Informationer og udgaver

Bog

2017

Bog

2014

Bog

2014

Lydbog (net)

2016

Punktskrift

2015

Ebog

2014