Gå til indholdSkyggesøsteren : Stars historie


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

567 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Star er adopteret og får af sin adoptivfar en ledetråd til at finde sine biologiske forældre. Hendes vej krydser en gammel engelsk slægt, som har en fortryllende historie at fortælle


Anmeldelser (2)


25. aug. 2017

Star er adopteret og får af sin adoptivfar en ledetråd til at finde sine biologiske forældre. Hendes vej krydser en gammel engelsk slægt, som har en fortryllende historie at fortælle. For alle læsere af medrivende romantiske slægtsromaner.

Star har mistet sin adoptivfar og får med testamentet en ledetråd til at finde sine biologiske forældre. Ledetråden er en adresse i London, hvor der er en gammel boghandel. Før hun får set sig om, bliver hun ansat i boghandlen og inviteret med hjem til familien på landet. Familien tilhører en gammel engelsk slægt, som har en helt særlig historie. Gennem dagbøger udfolder sig en sideløbende historie om Flora, én af forfædrene til slægten. Det er 3. bind i serien om De syv søstre


Star har mistet sin adoptivfar og får med testamentet en ledetråd til at finde sine biologiske forældre. Ledetråden er en adresse i London, hvor der er en gammel boghandel. Før hun får set sig om, bliver hun ansat i boghandlen og inviteret med hjem til familien på landet. Familien tilhører en gammel engelsk slægt, som har en helt særlig historie. Gennem dagbøger udfolder sig en sideløbende historie om Flora, én af forfædrene til slægten. Det er 3. bind i serien om De syv søstre.

Romantisk og fængende kærlighedshistorie, der med de sideløbende historier holder sin læser fasttømret til lænestolen. Den har det hele: forelskelse, sorg, familiedrama, hemmeligheder, glæde og en slutning, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Selv om bogen er 3. del af serien, kan den sagtens læses selvstændigt.

Er man helt forfalden til Rileys forfatterskab, kan man også kaste sig over forfattere som Jojo Moyes og Kimberley Freeman.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen

2017-10-09


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2018

Bog

2017

Bog

2017

Punktskrift

2019

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Lydbog (cd)

2017

Ebog

2017