Gå til indholdSkyggegæsten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

569 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. Politiassistent Vitus Emmentals verden ramler sammen, da hans forældres lig findes sammen med 5 andres i en forladt jagthytte på Svalbard - forældre han troede omkom i en ulykke 12 år tidligere


Anmeldelser (1)


21. nov. 2019

Politiassistent Vitus Emmentals verden ramler sammen, da hans forældres lig findes i en forladt jagthytte på Svalbard - forældre han troede omkom i en ulykke 12 år tidligere. For dem der elsker krimier.

I en forladt jagthytte på Svalbard bliver der fundet syv lig. Det viser sig, at to af ligene er politiassistent Vitus Emmentals forældre. Men i 12 år har han troet, at de omkom sammen med hans bror i en tragisk ulykke under en ferie. Hvordan er forældrene endt i hytten? Og hvad med broren, hvor er han? I New York findes samtidig en lille dreng myrdet, og alle spor peger på en gerningsmand, der trækker tråde til Vitus' familie. Han beslutter sig for at løse mysteriet om hytten, ferieulykken og den lille drengs mord. Der går en vild jagt i gang på sandheden. Første bog med Vitus Emmental.

En fantastisk spændende krimi, man ikke kan slippe igen. Sproget er letlæseligt.

Der findes flere krimiserier, hvor vi følger den samme hovedperson. Blandt andet kan nævnes Anne Grues serie med Dan Sommerdahl, fx Dybt at falde


Der findes flere krimiserier, hvor vi følger den samme hovedperson. Blandt andet kan nævnes Anne Grues serie med Dan Sommerdahl, fx Dybt at falde.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020