Gå til indholdSkov & strand i Danmark : naturoplevelser året rundt fra Skagen til Gedser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

215 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

genre/form

kort,

guidesOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Guide til aktive og spændende naturoplevelser i Danmark, fordelt på 90 lokaliteter i otte landsdele. Med kort og faktabokse, der beskriver de enkelte serværdigheder


Anmeldelser (1)


28. mar. 2018

Indbydende inspirationsbog til ture til landets største skove og strande. For turister og alle naturinteresserede, der ønsker inspiration til nye naturoplevelser.

Fordelt på 8 landsdele beskrives 90 lokaliteter, 45 i Jylland og 45 på Øerne. De 90 lokaliteter er landets smukkeste skove og strande. Hvert sted beskrives kort, og en faktaboks uddyber ved i punktform at nævne de vigtigste seværdigheder ved netop den strand eller i den skov. Hvert sted ledsages af kort over området, hvor seværdighederne er plottet ind. Illustreret med farvefotos. Afsluttes med stedregister.

Det er det flotte billedmateriale, der er bogens største force. Det gør den virkelig inspirerende og giver lyst til at begive sig ud til de pågældende steder. Oplysningerne om stedet er relativt sparsomme, her må der eventuelt suppleres ad andre veje.

Bogen er udgivet i samme udstyr og udtryk som andre fra forlaget, fx Danmark dejligst


Oplev Danmark


Danmarks skove


Danmark rundt langs kysten


af samme forfatter og Oplev Danmark. Som sagt er informationerne sparsomme, så vil man gå dybere ned i området, kan man gå til Trap Danmark, Danmarks skove eller Danmark rundt langs kystenBogen er udgivet i samme udstyr og udtryk som andre fra forlaget, fx Danmark dejligst af samme forfatter og . Som sagt er informationerne sparsomme, så vil man gå dybere ned i området, kan man gå til Trap Danmark, Danmarks skove eller Danmark rundt langs kystenBogen er udgivet i samme udstyr og udtryk som andre fra forlaget, fx Danmark dejligst af samme forfatter og Oplev Danmark. Som sagt er informationerne sparsomme, så vil man gå dybere ned i området, kan man gå til Trap Danmark, eller Danmark rundt langs kystenBogen er udgivet i samme udstyr og udtryk som andre fra forlaget, fx Danmark dejligst af samme forfatter og Oplev Danmark. Som sagt er informationerne sparsomme, så vil man gå dybere ned i området, kan man gå til Trap Danmark, Danmarks skove eller Bogen er udgivet i samme udstyr og udtryk som andre fra forlaget, fx Danmark dejligst af samme forfatter og Oplev Danmark. Som sagt er informationerne sparsomme, så vil man gå dybere ned i området, kan man gå til Trap Danmark, Danmarks skove eller Danmark rundt langs kysten.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Bræmer


Informationer og udgaver

Bog

2018