Gå til indholdBøger / faglitteratur / rejseførere

Skotland


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

127 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Ophav

Mia Folkmann(forfatter, illustrator)
Genre og formrejseførere
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om Skotlands mange naturområder, hvilke byer, der er værd at besøge samt om byernes historie


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj. 2018

af

af

Stine Grabas

d. 18. maj. 2018

Læs om Skotlands mange naturområder, hvilke byer, der er værd at besøge samt om byernes historie. Bogen er for dig, der vil inspireres til din næste tur til Skotland eller blot fascineres af landet med den skønne natur.

Forfatteren har rejst rundt i Storbritannien i 30 år og har i 8 år skrevet magasinet Anglofilia. I bogen her beskriver hun kendte og ukendte steder i Skotland. Hun fortæller om naturområderne, de mange spændende haver, forskellige byer, hun har besøgt samt om byernes historie. Hertil kommer små anekdoter om hendes tur gennem landet.

Selve teksten er meget overkommelig og man bliver draget af de mange flotte billeder, som fylder det meste af bogen. Man skal selv sidde med et kort foran sig for at kunne placere stederne, men til inspiration er det en fin bog. Billederne og byernes små historiske fortællinger bærer bogen.

Foruden den klassiske Turen går til SkotlandPolitikens visuelle guide - Skotland


Skotland, Orkney, Shetland, Hebriderne rundt


Mellem stjerner og midnatssol


På pilgrimsrejse


, Politikens visuelle guide - Skotland fra 2006 og en ældre Skarv-guide fra 1992, Skotland, Orkney, Shetland, Hebriderne rundt, så findes der ikke andet rejselitteratur på dansk, som udelukkende beskriver Skotland. Alternativt kan man finde mindre dele af bøger om Skotland i fx Mellem stjerner og midnatssol og På pilgrimsrejseForuden den klassiske Turen går til Skotland, fra 2006 og en ældre Skarv-guide fra 1992, Skotland, Orkney, Shetland, Hebriderne rundt, så findes der ikke andet rejselitteratur på dansk, som udelukkende beskriver Skotland. Alternativt kan man finde mindre dele af bøger om Skotland i fx Mellem stjerner og midnatssol og På pilgrimsrejseForuden den klassiske Turen går til Skotland, Politikens visuelle guide - Skotland fra 2006 og en ældre Skarv-guide fra 1992, , så findes der ikke andet rejselitteratur på dansk, som udelukkende beskriver Skotland. Alternativt kan man finde mindre dele af bøger om Skotland i fx Mellem stjerner og midnatssol og På pilgrimsrejseForuden den klassiske Turen går til Skotland, Politikens visuelle guide - Skotland fra 2006 og en ældre Skarv-guide fra 1992, Skotland, Orkney, Shetland, Hebriderne rundt, så findes der ikke andet rejselitteratur på dansk, som udelukkende beskriver Skotland. Alternativt kan man finde mindre dele af bøger om Skotland i fx og På pilgrimsrejseForuden den klassiske Turen går til Skotland, Politikens visuelle guide - Skotland fra 2006 og en ældre Skarv-guide fra 1992, Skotland, Orkney, Shetland, Hebriderne rundt, så findes der ikke andet rejselitteratur på dansk, som udelukkende beskriver Skotland. Alternativt kan man finde mindre dele af bøger om Skotland i fx Mellem stjerner og midnatssol og .Informationer og udgaver

2018

Bog

Mia Folkmann

Prunella