Gå til indholdSkolefravær : at forstå og håndtere skolefravær og skolevægring


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

140 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Hjælp til børn med skolevægring. Forskningsbaseret og praktisk-metodisk håndbog som giver viden om forskellige typer af fravær, forebyggelse, tidlig identificering samt fokuserede tiltag til løsninger


Anmeldelser (2)


6. maj. 2019

Denne bog klæder lærere, skolepsykologer og forældre på til at kunne hjælpe børn med skolevægring og give dem lyst til at blive en del af livet og fællesskabet i skolen.

Bogen er bygget op over tre hovedkapitler med temaerne: Hvad er skolefravær?, Identificering og forståelse af problematikkerne samt Tiltag til løsninger. Bogen er forskningsbaseret og præsenterer temaerne i en vekselvirkning mellem teori og praktiske eksempler.

Det er en virkelig god bog, som giver både viden, forståelse og gode ideer til at kunne hjælpe børn med skolevægring. Skolevægring er en meget kompleks problematik, som det er svært at løse. Men ved hjælp af denne bog, er man godt på vej.

Vil man vide mere, kan man læse videre i titler som Jeg vil ikke i skole


Spot på trivsel i skolens ældste klasser


Hjælp dit ængstelige barn


, Spot på trivsel i skolens ældste klasser og Hjælp dit ængstelige barnVil man vide mere, kan man læse videre i titler som Jeg vil ikke i skole, og Hjælp dit ængstelige barnVil man vide mere, kan man læse videre i titler som Jeg vil ikke i skole, Spot på trivsel i skolens ældste klasser og Vil man vide mere, kan man læse videre i titler som Jeg vil ikke i skole, Spot på trivsel i skolens ældste klasser og Hjælp dit ængstelige barn.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Heidi Friborg Christophersen

2019-05-13


Informationer og udgaver

Ebog

2022

Ebog

2019

Bog

2019