Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Skjult


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

419 sider

Udgivet

2021

Ophav

Cara Hunter(forfatter)

Brian Christensen(oversætter)
Genre og formroman, krimi, domestic noir, romaner

Beskrivelse


En ung kvinde og hendes lille barn bliver fundet indespærret og forkomne i kælderen i et hus i Oxford. Ingen har savnet dem, så politiet kommer på noget af en opgave. For læsere af krimier og domestic noir


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2020

af

af

Lone Krøgh

d. 16. okt. 2020

En ung kvinde og hendes lille barn bliver fundet indespærret og forkomne i kælderen i et hus i Oxford. Ingen har savnet dem, så politiet kommer på noget af en opgave. For læsere af krimier og domestic noir.

Kriminalkommissær Adam Fawley og hans folk er på bar bund i sagen om en indespærret og udsultet kvinde og hendes lille barn. Er det husets ejer, en gammel dement og bitter mand, som først har spærret kvinden inde og derefter gjort hende gravid? Og kan der være en sammenhæng til en anden sag, hvor en anden ung kvinde forsvandt sporløst i nabolaget for et par år siden? Uanset hvad er der tilsyneladende ikke nogen, der ved noget, og i hvert fald ingen, der fortæller sandheden. Adam Fawley bærer selv på en tragedie og bliver involveret i sagen på en ret personlig måde. Det er anden bog i serien om Adam Fawley, hvor den første er Familiens synder.

Plottet overrasker i denne makabre og skånselsløse blanding af krimi og domestic noir, og der er masser af atmosfære fra den engelske provins med tedrikning, dårlige huse og snobberi. Udmærket underholdning, som ikke skiller sig nævneværdigt ud fra de mange lignende bøger, der er udkommet i spændingsfeltet mellem krimi og domestic noir i de senere år.

Lignende engelske og amerikanske forfattere er fx Fiona Barton, Flynn Berry, A.J. Finn, Rebecca Fleet, Erin Kelly, B.A. Paris og Ruth Ware.


Litteratursiden.dk [online]

d. 25. nov. 2020

af

af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

d. 25. nov. 2020Informationer og udgaver

2021

Bog

Cara Hunter

Gad, 2. udgave

2020

Bog

Cara Hunter

Gad, 1. udgave

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Thomas Guldberg Madsen

Gad,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2020

E-bog

Cara Hunter

Gad, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (online)

indlæser: Thomas Guldberg Madsen

Gad