Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Skibet i flaskeposten : pigen der kunne rejse i tid


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

104 sider

Udgivet

2016

Ophav

Ingrid Helbl(forfatter)
Genre og formroman, fantasy
Målgruppe

til børn

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Fantasy. Nona og hendes ven Mark finder en flaskepost med et brev og et lille skib indeni. Brevet er skrevet i fortiden af en dreng, som er fanget på en øde ø, og de to børn beslutter sig for at bruge Nonas særlige evne og rejse tilbage i tiden for at redde ham


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 27. apr. 2016

Tænk hvis man kunne rejse i tiden og hjælpe mennesker i nød? Den evne har Nona og i denne bog møder hun både tyve og kidnappere i fortidens Jylland. Kan læses fra ca. 10 år.

3. bind i serien om Nona, der kan rejse i tid. I denne bog finder Nona og hendes ven Mark en flaskepost med et brev og et lille skib indeni. Det viser sig, at brevet er skrevet i fortiden af en dreng, som er fanget på en øde ø, og de to børn beslutter sig for at bruge Nonas særlige evne og rejse tilbage i tiden for at redde ham. Da Nona rører ved skibet sendes de tilbage til Horsens i 1694 og hjælper drengen Vitus med at flygte fra øen og den røverbande, der har brugt den som skjulested.

Historien er let at læse og forstå, men stil og sprogtone, især i dialogerne, virker ikke nutidig. Det hele er mere hyggeligt end farligt og måske vil bogen egne sig bedst til højtlæsning for børn fra 7 år.

Vild med tidsrejser? Så kan du læse mere i nogle af disse gode bøger: TidspillerneSkadedyrsbekæmperne


Kong Pakals kranium


, Skadedyrsbekæmperne eller Jakob Weinreichs serie om Kaptajn Blodskæg fx Kong Pakals kraniumVild med tidsrejser? Så kan du læse mere i nogle af disse gode bøger: Tidspillerne, eller Jakob Weinreichs serie om Kaptajn Blodskæg fx Kong Pakals kraniumVild med tidsrejser? Så kan du læse mere i nogle af disse gode bøger: Tidspillerne, Skadedyrsbekæmperne eller Jakob Weinreichs serie om Kaptajn Blodskæg fx .Informationer og udgaver

2016

Bog

Ingrid Helbl

Books on Demand, 1. udgave