Gå til indholdSkarpe genstande : thriller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

309 sider

Udgivet

2006

Originaludgave

2006


Beskrivelse


Psykologisk thriller om cutting, at skære i sig selv. Journalisten Camille bor i Chicago, men sendes til den lille by Missouri for at dække et mord på en lille pige. Det er hendes hjemby, og hendes mor og stedfar bor der stadig. Det er dog sjældent Camille sætter sine ben i byen. Hvorfor finder vi ud af undervejs


Anmeldelser (4)


1. jan. 1970

Denne psykologiske thriller henvender sig primært til læsere af thrillere, krimi- og spændings-genren..

Omslaget er sort og eneste billede er et barberblad. Sammen med titlen Skarpe genstande og ordene "en psykologisk thriller" skrevet inde i barberbladet leder det tankerne hen mod spændingsmomenterne. Og vi bliver ikke skuffede. Bogen handler om Camille, der bor i Chicago, men sendes til den lille by Missouri for at dække et mord på en lille pige. Det er hendes hjemby, og hendes mor og stedfar bor der stadig. Det er dog sjældent Camille sætter sine ben i byen. Hvorfor finder vi ud af undervejs. Mordet kan kædes sammen med et tidligere mord på en anden lille pige. Og også med familiære relationer til Camille. Den debuterende forfatter Gillian Flynn er født i 1971 og bor i Los Angeles..

Thrillergenren kender vi fra forfattere som fx Stephen King og Dean Koontz..

Denne debutroman er absolut et nærmere bekendtskab værdig. Den har alt hvad genren kan byde på: spænding, psykologi, drama og de personlige lag, vi også kender fra femikrimi-genren. En spændende, uhyggelig historie, hvor lagene langsomt afdækkes.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Jacobsen

Weekendavisen

Af

Bo Bjørnvig

d. 23. feb. 2007

Børsen

Af

Christa Leve Poulsen

2006-11-27

Bogmarkedet

Af

Jannik Lunn

Årg. 151, nr. 25 (2006)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2013

Lydbog (cd-mp3)

2013

Ebog

2011

Ebog

2011

Lydbog (cd)

2007

Lydbog (cd)

2007

Bog

2006