Gå til indholdSkambidt : digte


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

133 sider

Udgivet

2018

genre/form

digteOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Digte om en ung kvinde, der er fremmed for sig selv og leder efter anerkendelse i seksuelle forhold


Anmeldelser (1)


16. okt. 2018

Hudløse og ligefremme digte om en ung kvinde, der er fremmed for sig selv og leder efter anerkendelse i seksuelle forhold. For læsere af ung lyrik.

Cecilie Sund Kristensens tredje digtsamling indeholder 49 fortællende digte om et ungt kvindeligt jeg, der er faret vild i sit eget liv og søger efter anerkendelse i seksuelle forhold. Jeg'et fortæller om forholdet til "Idioten", om hendes dårlige selvtillid, om samtaler med en psykolog, om hendes oplevelser med sugardating, og om hvordan hun er besat af sex, fx.: "...Jeg er besat/ af sex/ men jeg hader/ at have det/ what/ the/ FUCK..." Forfatteren debuterede med digtsamlingen Blandet slik


i 2013Cecilie Sund Kristensens tredje digtsamling indeholder 49 fortællende digte om et ungt kvindeligt jeg, der er faret vild i sit eget liv og søger efter anerkendelse i seksuelle forhold. Jeg'et fortæller om forholdet til "Idioten", om hendes dårlige selvtillid, om samtaler med en psykolog, om hendes oplevelser med sugardating, og om hvordan hun er besat af sex, fx.: "...Jeg er besat/ af sex/ men jeg hader/ at have det/ what/ the/ FUCK..." Forfatteren debuterede med digtsamlingen Blandet slik i 2013.

Digtene fremstiller på skræmmende vis en ung kvindes selvudslettende og samtidig selvoptagede liv, og hvordan hun bruger sin krop og sex til at få anerkendelse. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når jeg'et deler sine tanker, følelser og oplevelser. Det er hård læsning.

Nærværende digtsamling ligger i forlængelse af forfatterens to øvrige digtsamlinger; Blandet slik


Blå nætter


Jeg æder mig selv som lyng


og Blå nætter, såvel formmæssigt som indholdsmæssigt. Olga Ravn går også på opdagelse i en ung kvindes krop og seksualitet i sin digtsamling Jeg æder mig selv som lyngNærværende digtsamling ligger i forlængelse af forfatterens to øvrige digtsamlinger; Blandet slik og , såvel formmæssigt som indholdsmæssigt. Olga Ravn går også på opdagelse i en ung kvindes krop og seksualitet i sin digtsamling Jeg æder mig selv som lyngNærværende digtsamling ligger i forlængelse af forfatterens to øvrige digtsamlinger; Blandet slik og Blå nætter, såvel formmæssigt som indholdsmæssigt. Olga Ravn går også på opdagelse i en ung kvindes krop og seksualitet i sin digtsamling Nærværende digtsamling ligger i forlængelse af forfatterens to øvrige digtsamlinger; Blandet slik og Blå nætter, såvel formmæssigt som indholdsmæssigt. Olga Ravn går også på opdagelse i en ung kvindes krop og seksualitet i sin digtsamling Jeg æder mig selv som lyng.

Lektørudtalelse

Af

Cæcilie Hjorth Pedersen


Informationer og udgaver

Bog

2018