Gå til indholdSkak under vulkanen : krimi


Detaljer

Seneste udgave, ebog


Sprog

dansk

Længde

316 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Tre forfattere forsvinder sporløst i denne syvende Barbarotti-krimi, hvor Gunnar Barbarotti og hans kæreste Eva Backman må forfølge selv den mindste ledetråd i en sag uden sammenhæng og spor. Intelligent krimi for alle, der holder af underfundig humor og ublodige plot


Anmeldelser (1)


5. nov. 2021

Tre forfattere forsvinder sporløst i denne syvende Barbarotti-krimi, hvor Gunnar Barbarotti og hans kæreste Eva Backman må forfølge selv den mindste ledetråd i en sag uden sammenhæng og spor. Intelligent krimi for alle, der holder af underfundig humor og ublodige plot.

Da forfatteren Franz J. Lunde forsvinder sporløst, modtager hans redaktør et kort manuskript med titlen "En forfatters sidste dage og død". Teksten beskriver på mystisk vis forfatterens egne mærkværdige oplevelser i efteråret 2019, hvor en unavngiven stalker stiller ham spørgsmål om det perfekte mord. Da manuskriptet kommer Barbarotti i hænde, er endnu en forfatter forsvundet og snart følger en tredje. Upåagtet at alle sejl sættes til, har Gunnar og Eva umanerligt svært ved at finde hoved og hale på den mærkelige sag, og først da de beslutter sig for at følge et smalt spor, giver efterforskningen resultat.

Dejlig ublodig krimi, hvor forfatteren elegant leger med læseren og med sit underfundige plot byder op til fordybelse og tankespind. De hjertevarme karakterer, den underspillede humor og det fine sprog vil også tale til dem, der normalt ikke holder af krimigenren.

Udover resten af serien om Barbarotti er det oplagt at læse andre nordiske forfattere som Henning Mankell eller en forfatter som Michel Bussi, hvor sidste skud på stammen er Den forkerte mor


Pigen under jorden


: krimi. Den hyggelige tone og underspillede humor ses også i serien om Ruth Galloway, der begynder med Pigen under jordenUdover resten af serien om Barbarotti er det oplagt at læse andre nordiske forfattere som Henning Mankell eller en forfatter som Michel Bussi, hvor sidste skud på stammen er Den forkerte mor : krimi. Den hyggelige tone og underspillede humor ses også i serien om Ruth Galloway, der begynder med Udover resten af serien om Barbarotti er det oplagt at læse andre nordiske forfattere som Henning Mankell eller en forfatter som Michel Bussi, hvor sidste skud på stammen er Den forkerte mor : krimi. Den hyggelige tone og underspillede humor ses også i serien om Ruth Galloway, der begynder med Pigen under jorden.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Ebog

2021

Lydbog (net)

2021