Gå til indholdBøger / faglitteratur

Skærme i skolen : et forsvar for krop, koncentration og fællesskab i et klasserum med digitale medier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

189 sider

Udgivet

2021

Ophav

Dorte Ågård(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Vi lever i en elektronisk verden, hvor skoledagene konstant forstyrres af elektroniske enheder. Forstyrrelser, der hverken er godt for læringen eller fællesskabet. Denne bog går i dybden med disse problematikker og viser veje frem. For alle med engagement i skoleverdenen


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 5. nov. 2021

Vi lever i en elektronisk verden, hvor skoledagene konstant forstyrres af elektroniske enheder. Forstyrrelser, der hverken er godt for læringen eller fællesskabet. Denne bog går i dybden med disse problematikker og viser veje frem. For alle med engagement i skoleverdenen.

Bogen er bygget op over tre dele. Første del præsenterer forfatterens holdninger til brugen af digitale medier i skolen. Anden del gennemgår den viden, der findes om digitale forstyrrelsers betydning for den enkelte og for fællesskabet. Og tredje del bygger videre herpå med en række konkrete idéer til en pædagogisk praksis i en digital verden.

Det er en virkelig god, fagligt funderet udgivelse, som giver skolernes pædagogiske personale både gode redskaber til at skabe god undervisning i en digitaliseret verden, samt gode argumenter til, hvorfor de forskellige regler om digital brug er vigtige.

Vil man læse mere, kan man vælge at læse titlerne De digitalt udsatteSluk


og Sluk : kunsten at overleve i en digital verdenVil man læse mere, kan man vælge at læse titlerne De digitalt udsatte og : kunsten at overleve i en digital verden.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 22. nov. 2021

af

af

Ove Christensen (f. 1960)

d. 22. nov. 2021


Information

d. 26. nov. 2021

af

af

Jan Maintz Hansen (f. 1979)

d. 26. nov. 2021Informationer og udgaver

2021

Bog

Dorte Ågård

Frydenlund, 1. udgave

2023

Ebog

Dorte Ågård

Nota