Gå til indholdSkæbnespil


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

162 sider

Udgivet

2014

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2014


Beskrivelse


Eksbokseren Silver har i sin ungdom været fængslet for matchfixing. Han er nu med i ledelsen af en fodboldklub, hvor sønnen er stjerne og er ved at gentage faderens dumhed


Anmeldelser (3)


20. mar. 2014

For læsere af gode, intelligente spændingsbøger og også for fodboldfans.

Multimennesket Faletti (bl.a. tidligere Formel 1 kører, jurist og komiker) kommer nu med sin femte bog på dansk. Det er ikke en egentlig krimi, men faktisk en stille lille historie om et stort familiemæssigt og sportsligt drama. Silver har som ung siddet i fængsel for matchfixing af en bokskamp, han selv deltog i. Han er nu med i ledelsen af en fodboldklub, hans søn er stjernespiller i. Op til oprykningskampen til Serie A opdager Silver, at sønnen er ved at gentage faderens fejl. Han kan ikke stoppe ham, men Silver finder en spektakulær måde at redde både holdet og sønnen på. Det lyder måske banalt, men er det slet ikke. Den lille roman er spændende fra først til sidst og elegant i sit plot. Faletti skriver fremragende og kan bruge sproget dynamisk.

Bogen ligger fint i forlængelse af hans tidligere romaner, men jeg kan ikke komme i tanke om en anden forfatte, der ligner.

En glimrende lille roman om et aktuelt emne, matchfixing, og en fars bestræbelser på at redde sin søn.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 11. maj. 2014

Weekendavisen

Af

Lars Brix Nielsen

d. 4. apr. 2014


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2014

Bog

2014

Ebog

2014

Lydbog (cd-mp3)

2014

Lydbog (cd)

2014