Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Skæbnens kys


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

283 sider

Udgivet

2020

Ophav

J. R. Ward(forfatter)

Louise Christiansen(oversætter)
Genre og formroman, erotiske romaner, romaner, dark fantasy, paranormal romance
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Paradise har levet et beskyttet liv som medlem af vampyrernes adel. Men nu har hun endelig fået lov til at gå til optagelsesprøve i Black Dagger Broderskabets træningsprogram. Mon hun slipper levende derfra?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 11. maj. 2020

Paradise har levet et beskyttet liv som medlem af vampyrernes adel. Men nu har hun endelig fået lov til at gå til optagelsesprøve i Black Dagger Broderskabets træningsprogram. Mon hun slipper levende derfra? Der er kommet nye unge hovedpersoner i "The Black Dagger Brotherhood", 2 bøger til yngre voksne fans af sexet dark fantasy.

Paradise har et nært forhold til sin far, Abelone, der er chefrådgiver for vampyrkongen Wrath. Men hun ønsker at stå på egne ben i stedet for kun at være den uskyldige, adelige pige, som kun venter på en stærk ægtemand, der kan beskytte hende. Paradise melder sig derfor til den hårde optagelsesprøve i Broderskabets nyoprettede træningsprogram. Da hun også forelsker sig langt under sin stand er opgøret med adelen faretruende tæt på. Sideløbende har en af seriens oprindelige hovedpersoner, Marissa, samme udfordring, hun blev endda fornægtet af sin bror, Havers, da hun giftede sig med krigeren Butch. Men med en massemorder løs i vampyrsamfundet, må man se stort på klasseskel. 2 sammenhængende bind i "Legacy", som er ny delserie i "The Black Dagger Brotherhood".

De fleste hovedpersoner er blevet gift i denne gigant serie, så det er helt rart at der bliver introduceret nye unge hovedpersoner. Her ud over er alt som det plejer med drabelige kampe, voldsom sex og besidderiske hanner - men top underholdende som altid.

Der er også hed sex og stærke kræfter i elver-serien Bjergtaget - og de blev lokket.Informationer og udgaver

2020

Bog

J. R. Ward

Tellerup

2020

Ebog

J. R. Ward

Tellerup, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

Nota

2020

Lydbog (net)

indlæser: Torben Christensen (f. 1973-06-21)

Tellerup