Gå til indholdSkæbnegudinden fra Salon d'Amour


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

361 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

humorOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Angelika ejer "Salon d'Amour", hvor hun foruden at klippe landsbybeboernes hår, forsøger at bringe folk sammen. Men finder hun nogensinde selv kærligheden?


Anmeldelser (1)


16. mar. 2016

Angelika ejer "Salon d'Armour", hvor hun foruden at klippe folks hår, forsøger at bringe folk sammen. Er man til kærlighed og humor, så vil denne være et hit.

Angelikas frisørsalon danner rammen om forskellige mennesker, som hun ved hjælp af et finurligt system, prøver at bringe sammen. Med hjælp fra sin medarbejder, Ricky, matches selv de mest skæve og umage personer. Siden Angelikas mand døde 7 år tidligere, har hun ikke selv følt kærligheden. Finder hun den med Rickys hjælp? Angelika bliver huskapret, da en yngre mand flytter ind i hendes hus i troen på, at han har købt huset. Anna Jansson har tidligere udgivet børnebøger og krimiserien med Maria Wern, som hovedperson.

Humoristisk og varm fortælling om skæbner, der mødes på kryds og tværs. Romanen rummer masser af karakterer, som man straks holder af på godt og ondt. Stemningen i bogen er lun med masser af kærlighed, men også en vis spænding. For hvem har kapret Angelikas hus i det idylliske Sverige?.

Kan sammenlignes med Harris' Chokolade


med et humoristisk tvist af Karin Brunk Holmqvist's bøgerKan sammenlignes med Harris' Chokolade med et humoristisk tvist af Karin Brunk Holmqvist's bøger.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

2016