Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Skab varig forandring med EFT : guide til at frigive din energi og finde dit flow


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

288 sider: ill.

Udgivet

2020

Ophav

Jessica Ortner(forfatter)

Annette Leleur(oversætter)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. maj. 2020

af

af

Grethe Lorentzen

d. 28. maj. 2020

Emotionel frihedsteknik (EFT) som selvhjælp til at overkomme frygten for det ukendte, konfliktskyhed og problemer i relationer, og dermed skabe ønskede forandringer i livet. Til læsere, som vil forsøge sig med denne metode til forløsning af blokerede følelser og begrænsende overbevisninger.

Jessica Ortner forklarer hvordan metoden virker og påvirker den primitive hjerne, som frygter det ukendte og forandring. Med fokus på et problem og følelser derom, og med efterfølgende positive udsagn bankes i sekvenser på kroppens energimedianer i ansigtet, på kraveben og under armen. Hvert kapitel afsluttes med en bankeøvelse med fokus på et konkret problem, fx at give slip på frygt, tvivl og nervøsitet. I et tillæg gives yderligere bankeøvelser. JO omtaler kort nytten af at rydde op og skabe gode omgivelser for sig selv med feng shui. Bogen igennem fortæller JO om sig selv og giver eksempler på andre, som har haft gavn af metoden.

Bogen er letlæst og giver en god forklaring på metoden, som her er underbygget med henvisning til forskning. Bogen, der giver opskriften på den efterhånden klassiske metode, der bygger på det kinesiske meridian energisystem, vil nok finde flest læsere blandt kvinder.

Der er ikke mange titler om EFT eller tankefeltterapi på dansk. Af nyere kan nævnes Nick Ortners Sæt livet friTankefeltterapi & EFT


og Lars Mygind og Hanne Heilesens Tankefeltterapi & EFTDer er ikke mange titler om EFT eller tankefeltterapi på dansk. Af nyere kan nævnes Nick Ortners Sæt livet fri og Lars Mygind og Hanne Heilesens .Informationer og udgaver

2020

Bog

Jessica Ortner

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2020

Bog

Jessica Ortner

Borgen, 1. udgave

2020

Ebog

Jessica Ortner

Borgen, 1. e-bogsudgave