Bøger / faglitteratur til børn

Sjove ting for drenge : en male/klippe/klistrebog for hele familien


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
63 sider: ill. i farver ; 29 cm
Udgivet
2008
Ophav
Målgruppe
Egnet til højtlæsning/formidling fra 3 år

Beskrivelse


Anvisninger på at lave billeder og modeller af vikinger, pirater, dinosaurer og traktorer, ridderborg og kanoner af materialer som papruller, paptallerkner, mælkekartoner og farvet karton. Med skabeloner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Torben Bråe Olesen

2008

Bogen kan anvendes sammen med børn, de letteste ting kan laves af børn fra 3-4 år, mens nogle modeller egner sig til børn op til 7-8 år.

Bogen er i stil med forfatters øvrige bøger med klippe- og klistreideer for saks og klæbepude, men denne går målrettet efter motiver og emner, som især vil tiltale drenge. Det er både billeder og modeller lavet af papruller, paptallerkner, mælkekartoner og farvet karton. Der er fx modeller og billeder af vikingeskibe, vikinger, pirater, dinosaurer og traktorer, ridderborg og kanoner. Sproget er instruktivt, og ikke særlig detaljeret, men det er heller ikke nødvendigt. Bagest i bogen er skabeloner, store og tydelige med tykke sorte streger.

Sammenlignet med den store mængde bøger der findes, er denne i den lettere ende, og måske ikke den flotteste hvad layout og boghåndværk i øvrigt angår. Resultaterne er måske ikke de mest strømlinede og ligner nødvendigvis ikke en million, men fungerer fordi det vil give et fornuftigt eller antageligt resultat, hvis man følger vejledningen.

En anvendelig klippe- og klistrebog der kan bruges med børn fra 3 år, og det vil nok især være drengene, der vil finde inspiration sammen med en voksen hjælper.