Gå til indhold



Bøger / faglitteratur / idebøger

Sjove lege, glade børn : en inspirationsbog fyldt med lege og aktiviteter for børn i alle aldre - til hverdage, fødselsdage og højtider året rundt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

217 sider: ill. i farver

Udgivet

2011

Ophav

Helle Lindahl



(forfatter)

Anne-Li Engström



(illustrator)
Genre og formidebøger, legebøger

Beskrivelse


Aktivitets- og legebog med indendørs og udendørs lege, aktiviter, sange, sanglege, gættelege, rim og remser, gåder og madopskrifter knyttet til årstiden og højtiderne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. mar. 2011

af

af

Grethe Lorentzen

d. 8. mar. 2011

En inspirerende lege- og aktivitetsbog, som vil gøre glæde alle de steder børn færdes og leger - hjemme, i børneinstitutioner og hos familien.

Pædagog og mor til 3, Helle Lindahl, udgiver her sin 3. lege- og aktivitetsbog for børn, denne gang i alderen 0-12 år. Det er en lækker og inspirerende opslagsbog, som følger året rundt fra forår til fastelavn. Den beskriver, ligesom forgængeren Leg og lær året rundt, alle højtider, hellig- og mærkedage med gode oplæsningstekster for børn, og følger op med indendørs og udendørs lege, aktiviter, sange, sanglege, gættelege, rim og remser, gåder og madopskrifter knyttet til årstiden og højtiderne. Hver årstid afsluttes med forslag til fødselsdagsmad og -lege. For hver leg angives alder og antal minimumsdeltagere. Registret er glimrende og nemt at slå op i. Bogen indleder med et afsnit om børns udvikling, men dette afsnit synes jeg er mere udførligt beskrevet i Lindahls første bog Hva' ska' vi lege? for de 0-6 årige.

Skønt det ikke fremgår eksplicit af bogen er Sjove lege, glade børn en meget redigeret og udvidet 2. udgave af Leg og lær året rundt. Den har i forhold til Leg og lær året rundt fået et layout- og farvetone facelift, og er udvidet med flere lege og aktiviteter.

Gode og inspirerende legebøger kan bibliotekerne ikke få for mange af, og her er en oplagt mulighed for at få suppleret eller udskiftet slidte eksemplarer af Leg og lær året rundt.


Politiken

d. 16. jul. 2011

af

af

Lise Garsdal

d. 16. jul. 2011



Informationer og udgaver

2011

Bog

Illustrator: Anne-Li Engström

Gyldendal, 1. udgave

2011

Bog

Illustrator: Anne-Li Engström

Gyldendals Bogklubber, 2. bogklubudgave