Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / idebøger

Sjov med perler : smykker og seje perleting, du selv kan lave


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

43 sider: ill. i farver (1 mønsterark)

Udgivet

2015

Ophav

Tanja Neukircher(forfatter, illustrator)

Michael Ruder(illustrator)

Annette Lerche Trolle(oversætter)

Christian Sand(redaktør)
Genre og formidebøger
Målgruppe

til børn

Undervisning

Højtlæsning fra 5 år. Selvlæsning fra 10 år, for højtlæsning


Beskrivelse


Ideer til ting man selv kan fremstille med rørperler. Vejledningerne er opdelt i tre sværhedsgrader


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj. 2015

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 5. maj. 2015

Børn fra 5 år og voksne får med denne bog inspiration til sammen at lave smykker og småting i plastikperler. Børn fra 11 år kan selv læse instruktionerne.

Bogen giver forslag til aktiviteter og ting, man kan lave af perler og anvende i hverdagen. De første opslag oplyser læseren om, hvordan man skal smelte perlerne, instruktioner til at sy med perler, hvilke værktøjer og materialer man behøver samt tips, inden man skal i gang. Vejledningerne er opdelt i tre sværhedsgrader. Teksten er instruerende beskrivelser. Opslagene viser dels fotos af produkter, dels "trin-for-trin" vejledninger samt materialelister. Der er ideer til figurer, nøgleringe, smykker, hårpynt samt syede nøglekæder, armbånd og et tredimensionelt sørøverskib.

Bogen er en farverig fagbog med inspiration til børn og voksne - hjemme og i dagtilbud/SFO. Instruktionerne er umiddelbart lette at gå til. Børn fra 5 år må have hjælp fra de voksne. Fra 11 år kan man selv læse teksten. Figurerne er ikke trykt ved vejledningerne, men kun på det løse mønsterark, der ligger i en lomme bagerst i bogen. Instruktionen til perlefarver stemmer ikke overens med fremgangsmåden, der er illustreret på ark ved nøglekæde.

Der er indenfor de sidste par år udkommet flere bøger med ideer til at lave ting med perler fx: Kreativ med perlepladerJul med perleplader


og Jul med perlepladerDer er indenfor de sidste par år udkommet flere bøger med ideer til at lave ting med perler fx: Kreativ med perleplader og .Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Michael Ruder

Carlsen, 1. udgave

2016

Ebog

Tanja Neukircher

Carlsen, 1. ePDF-udgave

2015

Ebog

Illustrator: Michael Ruder

Carlsen, 1. e-bogsudgave