Gå til indholdSirenesang


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

343 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. Nordirland 1982. Borgerkrigen raser og Falklandskrigen er lige brudt ud. Kriminalassistent Duffy finder en mands torso i en gammel kuffert, og mordet viser sig at være en del af en international affære, som involverer FBI og det engelske efterretningsvæsen


Anmeldelser (2)


26. jan. 2018

Mens borgerkrigen raser i Belfast, finder kriminalassistent Duffy en mands torso i en kuffert. Mordet er en del af en international affære, og sporene fører bl.a. til en smuk enke - men kan han stole på hende? Tætpakket politiroman med realistisk billede af 1980'ernes Nordirland.

Bind 2 i Sean Duffy-serien der begynder med Det kolde våde land


, men nye læsere kan godt begynde her. Vi er i Nordirland i 1982, borgerkrigen raser, og Falklandskrigen er lige brudt ud. I en nedlagt fabrik finder den egenrådige Duffy en mands torso i en gammel kuffert, og sagen viser sig at involvere både FBI og den engelske efterretningstjeneste. Efterforskningen vanskeliggøres af underbemanding og modarbejdelser fra de overordnede, men Duffy tager som sædvanlig sagen i sin egen hånd. På forsiden anbefalinger af både Ian Rankin og Jesper SteinBind 2 i Sean Duffy-serien der begynder med Det kolde våde land, men nye læsere kan godt begynde her. Vi er i Nordirland i 1982, borgerkrigen raser, og Falklandskrigen er lige brudt ud. I en nedlagt fabrik finder den egenrådige Duffy en mands torso i en gammel kuffert, og sagen viser sig at involvere både FBI og den engelske efterretningstjeneste. Efterforskningen vanskeliggøres af underbemanding og modarbejdelser fra de overordnede, men Duffy tager som sædvanlig sagen i sin egen hånd. På forsiden anbefalinger af både Ian Rankin og Jesper Stein.

En hæsblæsende og rå krimi, hvor der sker noget hele tiden! I dette andet bind lærer man Sean Duffy lidt bedre at kende, og der sættes mere fokus på hans baggrund som katolik blandt protestanter. Som i første bind er der masser af referencer til kultur og samfund, der giver et godt tidsbillede. Også realistisk billede af at leve i Belfast på den tid, fx en detalje som rutinemæssigt at tjekke bilen for bomber.

Sean Duffy minder mig om Mark Billinghams karakter Tom Thorne i serien der begynder med Sov sødt


. Læsere af fx Ian Rankin, Michael Connelly og James Lee Burke vil også kunne være med herSean Duffy minder mig om Mark Billinghams karakter Tom Thorne i serien der begynder med Sov sødt. Læsere af fx Ian Rankin, Michael Connelly og James Lee Burke vil også kunne være med her.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Buur Pedersen

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 17. mar. 2018


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018