Gå til indholdBøger / faglitteratur

Sikker læsestart : et differentieret læseprogram til effektiv automatisering


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

173 sider

Udgivet

2019

Ophav

Pernille Frost(forfatter)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for lærere, for læreruddannelse


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jun. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 17. jun. 2019

Denne bog præsenterer en manual til et læseprogram til danskundervisningen i 1. klasse, hvor læsningen organiseres så alle elever bliver sikre og hurtige læsere. Bogen har relevans for grundskolens dansklærere i indskolingen samt på læreruddannelsen i danskundervisningen.

Bogen er delt i to dele. Første del er den teoretiske del, der baseret på forskning og viden forklarer baggrunden for læseprogrammet. Anden del er en vejledning i brug af læseprogrammet i praksis. Til læseprogrammet finde forskellige kopisider, som kan hentes via nettet.

Bogen er et ualmindeligt godt program for dansklærere til at lykkes med at gøre eleverne til sikre, rutinerede læsere med lyst og mod til næste fase i læsningens verden. Det er en velkomponeret bog, som er let at gå til og overføre til egen undervisningspraksis.

Der er meget fokus på læseindlæring i den pædagogiske verden. Der udgives derfor også en del om emnet og der kommer hele tiden ny viden til. Vil man læse mere, er titlen Flydende læsning i praksiset godt supplement.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 6. sep. 2019

af

af

Bente Qvist Okholm

d. 6. sep. 2019Informationer og udgaver

2019

Bog

Pernille Frost

Akademisk Forlag, 1. udgave

2019

Ebog

Pernille Frost

Akademisk Forlag, 1. e-bogsudgave