Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Sigt højt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

344 sider

Udgivet

2021

Ophav
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Victoria er uddannet jurist, men har været hjemmegående hustru til en succesfuld advokat. Nu er hun skilt, fyldt med hævntørst over eksmanden og parat til at genstarte sin karriere. Så nytter det jo ikke at forelske sig i sin klient! Umulig kærlighed, intriger og succesfulde advokater. For alle, der elsker en underholdende kærlighedsroman


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. sep. 2021

af

af

Maria Sjøblom

d. 10. sep. 2021

Victoria er uddannet jurist, men har været hjemmegående hustru til en succesfuld advokat. Nu er hun skilt, fyldt med hævntørst over eksmanden og parat til at genstarte sin karriere. Så nytter det jo ikke at forelske sig i sin klient! Umulig kærlighed, intriger og succesfulde advokater. For alle, der elsker en underholdende kærlighedsroman.

Victoria Leander er rystet over sin naivitet. Hun har mistet drømmen om kernefamilien, og hvis hendes eksmand vinder retssagen, mister hun også sit elskede hus. Samtidig skal hun kæmpe for en ny ansættelse som jurist efter flere år som hjemmegående. Hendes første klient er den 10 år yngre Daniel Häger. Hun vil gøre alt for at vinde sagen og forsøger at ignorere den voldsomme tiltrækning mellem hendes selv og den unge, succesfulde virksomhedsejer. Da hun får mulighed for at tage hævn over sin eksmand, må hun vælge side. Daniel har aldrig turdet lukke sig op for et andet menneske, og måske tør han heller ikke stole på den iltre og selvstændige Victoria?.

Fremragende underholdning fyldt med sex, svære følelser og spændende juridiske tvister. Her er god underholdning og den brogede skare fra advokatkontoret "Svärdh & Partners" oplever virkelig parforholdets mange faldgruber, nøjagtigt som i den første bog om "Svärdh & Partners", I frit fald.

Der er også sexede advokater i Mellanie Harlowes Kun dig.Informationer og udgaver

2021

Bog

Heléne Holmström (f. 1984)

Flamingo, 1. udgave

2021

Ebog

Heléne Holmström (f. 1984)

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Pernille Lyneborg

Flamingo

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Pernille Lyneborg

Flamingo