Gå til indholdBøger / faglitteratur

Sig hej til din skam : en bog om at slippe frygten for at være forkert


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

141 sider: ill.

Udgivet

2021

Ophav

Ilse Sand(forfatter)

Beskrivelse


Skam er en følelse, som hjælper os med at navigere i sociale sammenhænge, men skam kan også være hæmmende og undergravende for selvværdet. Bliv klogere på din og andres skam, og test dig selv med denne bog, der henvender sig til læsere med interesse for psykologi og selvudvikling


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2021

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 6. jan. 2021

Skam er en følelse, som hjælper os med at navigere i sociale sammenhænge, men skam kan også være hæmmende og undergravende for selvværdet. Bliv klogere på din og andres skam, og test dig selv med denne bog, der henvender sig til læsere med interesse for psykologi og selvudvikling.

Bogens forfatter er teolog og psykoterapeut. I denne bog beskriver hun, hvordan skam er en naturlig og socialt regulerende del af livet, og hvornår skam bliver for meget, så det evt. resulterer i angst og social hæmning. Hun kommer ind på forsvarsværker som fx et falsk selv eller problemer med intimitet, børneopdragelse og spejling, dårligt selvværd, ensomhed og forladthedsfølelse, længsel efter anerkendelse og kærlighed og mange andre facetter. Bogens anden halvdel indeholder redskaber og gode råd samt en test.

Udmærket bog til selvstudier og selvudvikling, som mange mennesker kan få glæde af. Forfatteren møder jordnært læseren med saglighed og empati, og de mange genkendelige eksempler på skamfyldte oplevelser og situationer er med til at lukke læseren ind i et fællesskab.

Kan sammenlignes med Jeg elsker migFra skam til selvrespekt


Glem hvad andre tænker


Du er værd at elske


Skam - medfødt og tillært


Når skam bliver til styrke


Skam


og Fra skam til selvrespekt. Glem hvad andre tænker og Du er værd at elske er lidt mere spirituelt selvhjælpsorienterede. Skam - medfødt og tillært og Når skam bliver til styrke har mere forskningsmæssig tyngde, og Skam er kristent funderetKan sammenlignes med Jeg elsker mig og . Glem hvad andre tænker og Du er værd at elske er lidt mere spirituelt selvhjælpsorienterede. Skam - medfødt og tillært og Når skam bliver til styrke har mere forskningsmæssig tyngde, og Skam er kristent funderetKan sammenlignes med Jeg elsker mig og Fra skam til selvrespekt. og Du er værd at elske er lidt mere spirituelt selvhjælpsorienterede. Skam - medfødt og tillært og Når skam bliver til styrke har mere forskningsmæssig tyngde, og Skam er kristent funderetKan sammenlignes med Jeg elsker mig og Fra skam til selvrespekt. Glem hvad andre tænker og er lidt mere spirituelt selvhjælpsorienterede. Skam - medfødt og tillært og Når skam bliver til styrke har mere forskningsmæssig tyngde, og Skam er kristent funderetKan sammenlignes med Jeg elsker mig og Fra skam til selvrespekt. Glem hvad andre tænker og Du er værd at elske er lidt mere spirituelt selvhjælpsorienterede. og Når skam bliver til styrke har mere forskningsmæssig tyngde, og Skam er kristent funderetKan sammenlignes med Jeg elsker mig og Fra skam til selvrespekt. Glem hvad andre tænker og Du er værd at elske er lidt mere spirituelt selvhjælpsorienterede. Skam - medfødt og tillært og har mere forskningsmæssig tyngde, og Skam er kristent funderetKan sammenlignes med Jeg elsker mig og Fra skam til selvrespekt. Glem hvad andre tænker og Du er værd at elske er lidt mere spirituelt selvhjælpsorienterede. - medfødt og tillært og Når skam bliver til styrke har mere forskningsmæssig tyngde, og er kristent funderet.


Tidsskrift for psykoterapi

Årg. 29, nr. 2 (2021)

af

af

Janne Oreskov

Årg. 29, nr. 2 (2021)Informationer og udgaver

2021

Bog

Ilse Sand

Gyldendal, 1. udgave

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Susanne Storm

Gyldendal

2021

E-bog

Ilse Sand

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (online)

indlæser: Susanne Storm

Gyldendal