Gå til indholdBøger / faglitteratur

Sig du kan li' mig : indholdsstrategi for sociale medier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

226 sider: ill.

Udgivet

2015

Ophav

Astrid Haug(forfatter)

Beskrivelse


Om hvordan små og mellemstore virksomheder skaber værdi for virksomheden på sociale medier. Det kan være alt fra en kort tekstopdatering til en opdatering med grafikker, billeder og links. Det kan være links til blogindlæg, artikler, rapporter, infografikker, billedgallerier eller en video


Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2014

af

af

Jytte Bræmer

d. 15. okt. 2014

Guidelines for virksomheders og organisationers tilstedeværelse på de sociale medier, særlig henvendt til kommunikationsmedarbejdere sammesteds.

Bogen er samlet en model for, hvordan man håndterer og strukturerer virksomhedens brug af de sociale medier. Den er opdelt i 5 dele. Der er en progression i bogen, der starter med hjælp til at definere strategien, og dernæst indkredse vinkel og relevans for lige præcis den målgruppe, virksomheden ønsker at få i tale ad den vej. Dernæst bliver den mere konkret og giver gode råd til at skabe indhold, at planlægge via årshjul og måle, og endelig beskriver den kunsten at få hele organisation med sig. Kort litteratur- og ordliste.

Lettilgængelig, velskrevet, velstruktureret og hurtig at læse for den travle kommunikationsmedarbejder - eller leder, alt efter hvor stor virksomheden er. Mange gode cases fra navngivne virksomheder af meget forskellig karakter underbygger teksten fint, og gør bogen dejlig praksisnær. Lægger vægt på at have øje for virksomhedens historier og gøre storytelling til et centralt begreb, når vi taler om brugerkontakt via de sociale medier.

Der kommer rigtig mange bøger om emnet i disse år. Bl.a. kan nævnes Den perfekte stormDit omdømme på sociale medier


og Dit omdømme på sociale medier, som lige er kommet i ny udgaveDer kommer rigtig mange bøger om emnet i disse år. Bl.a. kan nævnes Den perfekte storm og , som lige er kommet i ny udgave.


Bibliotekernes vurdering

d. 28. maj. 2015

af

af

Jytte Bræmer

d. 28. maj. 2015

2. udgave af bogen fra 2014 om virksomheders brug af sociale medier.

En model for, hvordan man strukturerer og håndterer virksomhedens brug af de sociale medier. Den falder i 5 dele. Der er en progression i bogen, der starter med hjælp til at definere strategien, og dernæst indkredse vinkel og relevans for lige præcis den målgruppe, virksomheden ønsker at få i tale ad den vej. Dernæst bliver den mere konkret og giver gode råd til at skabe indhold, at planlægge via årshjul og måle, og endelig beskriver den kunsten at få hele organisationen med sig. Kort litteratur- og ordliste.

Lettilgængelig, velskrevet og velstruktureret og hurtig at læse for den travle kommunikationsmedarbejder eller leder, alt efter hvor stor virksomheden er. Gode cases underbygger teksten fint, og gør bogen dejlig praksisnær.

Den primære ændring i forhold til første udgaven er et afsnit om blogs, som forfatteren efterfølgende har skrevet på opfordring. Bloggenren, som er af lidt ældre dato, bliver stadig anvendt på nettet, dog i mindre grad af virksomheder. Ellers er der kun ganske få ændringer. Om bloggenren findes en del titler, fx Blogbogen.


Journalisten

2014, nr. 14

af

af

Stine Bjerre Herdel

2014, nr. 14


Jyllands-posten

d. 26. okt. 2014

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 26. okt. 2014


Berlingske tidende

d. 26. okt. 2014

af

af

Ulrik Jørgensen

d. 26. okt. 2014


Børsen

d. 7. jan. 2015

af

af

Henrik Ørholst

d. 7. jan. 2015


Danske kommuner

Årg. 45, nr. 29 (2014)

af

af

Tom Ekeroth

Årg. 45, nr. 29 (2014)Informationer og udgaver

2015

Bog

Astrid Haug

Gyldendal Business, 2. udgave

2014

Bog

Astrid Haug

Gyldendal Business, 1. udgave

2020

E-bog

Astrid Haug

Nota

2016

E-bog

Astrid Haug

Nota

2015

E-bog

Astrid Haug

Gyldendal Business, Ny ebogsudgave

2014

E-bog

Astrid Haug

Gyldendal Business, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (online)

indlæser: Kristine Lauritzen

Nota

2015

Punktskrift

Astrid Haug

Nota