Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

SHM - lyset i mørket : en universel healingsmetode


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

187 sider: ill.

Udgivet

2015

Ophav

Lars Muhl(forfatter)

Githa Ben-David(redaktør, illustrator)

Olivier Adam(illustrator)
Genre og formvejledninger, øvelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om healingsmetoden SHM, som bygger på esoterisk kristendom, og som kan vise vej ind i det himmelske nærvær i hjertet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jul. 2015

af

af

Merete Trap

d. 30. jul. 2015

Har du et åbent sind og et åbent hjerte, og ønsker du at få indsigt? I denne lille bog, med en stor effekt, beskriver Lars Muhl healingsmetoden SHM, som kan vise vej ind i det himmelske nærvær i hjertet. For spirituelt åbne læsere.

I denne lille udgivelse, beskrives den universelle healingsmetode SHM. Bogen er delt op i ni kapitler, efterfulgt af Credo og en bibliografi. I de første kapitler beskrives metodens bagvedliggende filosofi, hvorefter selve metoden gennemgås. Hertil er billeder i s/h, hvor Lars Muhl selv udfører metoden. Undervejs beskrives også forfatterens egen rejse gennem livet, møder med mennesker, lillesøsterens død mm. Bogens forside er blå, med bogstaverne SHM graveret i guld på forsiden. Lars Muhl kendes både som musiker og forfatter af spirituelle bøger.

Dette er en smuk lille udgivelse, som har til hensigt at lære læseren at fordybe sig i kristendommens esoteriske side. Der er fokus på personlig udvikling, og balance mellem tanke, ord og handling. Lars Muhl skriver at bogen er baseret på et helt livs søgen efter Gud, og som læser mærker man både en ro og en livserfaring udstråle fra teksten.

Jeg kan ikke finde andre udgivelser om SHM, men bogen lægger sig i forlængelse af forfatterens foregående udgivelse Lysets Lov ; Det aramæiske mysterium, 2008, som dog fokuserer på Kristus (Yeshua)Lysets LovDet aramæiske mysterium.Informationer og udgaver

2015

Bog

Redaktører: Githa Ben-David, Olivier Adam

Gilalai, 1. udgave

2015

Lydbog (net)

indlæser: Vika Dahlberg-Hansen

Nota

2015

Punktskrift

Lars Muhl

Nota