Bøger / faglitteratur

Servietter til fest & pynt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
48 sider: ill. i farver
Udgivet
2007
Ophav

Beskrivelse


Anvisninger på 22 forskellige servietfoldninger og til hver servietfoldning er der matchende bordpynt i form af f.eks. indbydelse, bordkort, menukort og dækkeserviet samt pynt til bl.a. lys, tændstikæske, vinflaske og blomster.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Lone Krøgh

2007

Bøger om servietfoldning og bordpynt er der konstant efterspørgsel på og særligt i de hektiske konfirmationsmåneder i foråret. Ny inspiration er derfor altid velkommen, for også her skifter smag og behag hurtigt, og en fem år gammel hobbybog kan nemt forekomme håbløst outfashioned.

Svend Ahnstrøm har udgivet en række efterspurgte hobbybøger og dette er hans fjerde servietbog. Som altid er der tale om en gennemarbejdet og meget anvendelig bog med pæne modeller og gode instruktioner. Bogen giver anvisning på 22 forskellige servietfoldninger, de fleste med en mønstret frokostserviet i kombination med en ensfarvet middagsserviet, og til hver servietfoldning er der matchende bordpynt i form af fx indbydelse, bordkort, menukort, dækkeserviet, mellemlægsserviet, urtepotteskjuler, lys, tændstikæske, lighter, vinflaske, sange, blomster, glasbrik eller gæstebog. Der er stilige servietter med tilhørende bordpynt til fx en rund fødselsdag, mere farverige og sprælske samt et par sikre børnehits i form af et lyserødt prinsessebord og et sørøverbord. Ligeledes er der ideer til påske, jul og nytår.

Bogen henvender sig mest til voksenbiblioteket. I forvejen findes et righoldigt udbud af lignende bøger, men lidt fornyelse er aldrig af vejen.

En fin og meget anvendelig bog om servietter og bordpynt, der fint rammer tidens smag, og som kan bruges på alle voksenbiblioteker.Informationer og udgaver