Gå til indholdBøger / faglitteratur

Seriøst bedre hud : de mest effektive metoder til at lysne, fugtmætte, give glød og glatte ud


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

174 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Lea Jessen(illustrator)

Karen Lyager(redaktør)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2020

af

af

Pernille Poulsen

d. 10. feb. 2020

Oplysende guide med konkrete bud på hudpleje med ingredienser, der virker. For alle, der ønsker at få det optimale ud af deres hud.

Det er aldrig for sent at få lækker hud, synes bogens budskab at være. Hermed får du de mest effektive og evidensbaserede metoder til at optimere din hud. Lær hvordan du fugtmætter, lysner og peeler og ikke mindst hvilke essentielle ingredienser, du skal gå efter, når du køber cremer, syrer og serum. Der er også gode råd til problemhud med eksem, akne eller rosacea. Der er desuden et kapitel med tips og opskrifter til gør-det-selv hudpleje, hvor budgettet ikke overbelastes. Til slut er der forslag til sundere alternativer til botox. Anette Kristine Poulsen er skønhedsredaktør på Børsen og har tidligere skrevet Sådan får du superhudSlip rynkehysteriet


og Slip rynkehysterietDet er aldrig for sent at få lækker hud, synes bogens budskab at være. Hermed får du de mest effektive og evidensbaserede metoder til at optimere din hud. Lær hvordan du fugtmætter, lysner og peeler og ikke mindst hvilke essentielle ingredienser, du skal gå efter, når du køber cremer, syrer og serum. Der er også gode råd til problemhud med eksem, akne eller rosacea. Der er desuden et kapitel med tips og opskrifter til gør-det-selv hudpleje, hvor budgettet ikke overbelastes. Til slut er der forslag til sundere alternativer til botox. Anette Kristine Poulsen er skønhedsredaktør på Børsen og har tidligere skrevet Sådan får du superhud og .

Letforståelig med masser af fakta om hudpleje og produkter. Forfatteren har fingeren på pulsen. Hvem vidste fx at creme med cannabisplanten har vist sig lovende mod akne, rosacea og eksem? Dejligt at der også er tip til navngivne cremer, så man ikke selv skal kæmpe sig igennem lange og småtskrevne ingredienslister.

Minder en del om HudbibelenSkønhed starter indefra


Den ultimative antiage-guide


, som dog er mere videnskabelig i sit afsæt og ikke kommer med konkrete bud på cremer, kun ingredienser. Med fokus på fordøjelsens betydning findes Skønhed starter indefra, og så er der naturligvis Thorbjörg Hafsteinsdottirs Den ultimative antiage-guideMinder en del om Hudbibelen, som dog er mere videnskabelig i sit afsæt og ikke kommer med konkrete bud på cremer, kun ingredienser. Med fokus på fordøjelsens betydning findes , og så er der naturligvis Thorbjörg Hafsteinsdottirs Den ultimative antiage-guideMinder en del om Hudbibelen, som dog er mere videnskabelig i sit afsæt og ikke kommer med konkrete bud på cremer, kun ingredienser. Med fokus på fordøjelsens betydning findes Skønhed starter indefra, og så er der naturligvis Thorbjörg Hafsteinsdottirs .Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustrator: Lea Jessen

Politiken, 1. udgave

2020

Ebog

Illustrator: Lea Jessen

Politiken, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Helene Egelund

Politiken

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Helene Egelund

Politiken