Gå til indholdSensitive kvinder i plusalderen 45+


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

119 sider

Udgivet

2016

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Forfatterens egne erfaringer og viden om sensitive kvinder, og om hvordan man bevarer livslyst, indre ro og kan erkende og udnytte alderens fordele, når man er omkring de 50 og op


Anmeldelser (1)


9. dec. 2016

Bogen henvender sig til særligt sensitive kvinder i 50-60-års alderen og giver gode råd til mestring af livet efter overgangsalder og som pensionist.

Som særligt sensitiv bliver man let overstimuleret af indtryk, og kunsten er at give sig den nødvendige tid til restitution, også selv om man er glad for hvad man foretager sig. Det gælder såvel i sociale relationer, aktiviteter og sex. Bogen fortæller med forfatterens egne erfaringer samt hendes viden om emnet, hvordan man bevarer livslyst, indre ro, og hvordan man kan erkende og udnytte alderens fordele, når man er omkring de 50 og derefter. Hvordan man kan sætte sunde grænser for sig selv, slutte fred med fortiden og hvordan ægteskabet kan trives, når begge parter er blevet pensionister. Forfatteren er coach og har skrevet 12 bøger, hvoraf 7 henvender sig til sensitive mennesker.

Bogen er letlæst og overkommelig, og den kommer udmærket rundt om emnet med mange aspekter.

Der findes ikke andre bøger med netop dette fokus. Til supplerende læsning i forfatterskabet kan foreslås Særligt sensitive - voksne


Redskaber til særligt sensitive mennesker


Et godt liv efter 50


Den tredje alder


Nye muligheder


og Redskaber til særligt sensitive mennesker. Uden det sensitive fokus findes der flere læseværdige bøger om den 3. alder m/k, bl.a. Et godt liv efter 50 og Den tredje alder. Nye muligheder har en bred, intellektuel tilgang til kvinders livsmuligheder efter overgangsalderenDer findes ikke andre bøger med netop dette fokus. Til supplerende læsning i forfatterskabet kan foreslås Særligt sensitive - voksne og . Uden det sensitive fokus findes der flere læseværdige bøger om den 3. alder m/k, bl.a. Et godt liv efter 50 og Den tredje alder. Nye muligheder har en bred, intellektuel tilgang til kvinders livsmuligheder efter overgangsalderenDer findes ikke andre bøger med netop dette fokus. Til supplerende læsning i forfatterskabet kan foreslås Særligt sensitive - voksne og Redskaber til særligt sensitive mennesker. Uden det sensitive fokus findes der flere læseværdige bøger om den 3. alder m/k, bl.a. og Den tredje alder. Nye muligheder har en bred, intellektuel tilgang til kvinders livsmuligheder efter overgangsalderenDer findes ikke andre bøger med netop dette fokus. Til supplerende læsning i forfatterskabet kan foreslås Særligt sensitive - voksne og Redskaber til særligt sensitive mennesker. Uden det sensitive fokus findes der flere læseværdige bøger om den 3. alder m/k, bl.a. Et godt liv efter 50 og . Nye muligheder har en bred, intellektuel tilgang til kvinders livsmuligheder efter overgangsalderenDer findes ikke andre bøger med netop dette fokus. Til supplerende læsning i forfatterskabet kan foreslås Særligt sensitive - voksne og Redskaber til særligt sensitive mennesker. Uden det sensitive fokus findes der flere læseværdige bøger om den 3. alder m/k, bl.a. Et godt liv efter 50 og Den tredje alder. har en bred, intellektuel tilgang til kvinders livsmuligheder efter overgangsalderenDer findes ikke andre bøger med netop dette fokus. Til supplerende læsning i forfatterskabet kan foreslås Særligt sensitive - voksne og Redskaber til særligt sensitive mennesker. Uden det sensitive fokus findes der flere læseværdige bøger om den 3. alder m/k, bl.a. Et godt liv efter 50 og Den tredje alder. Nye muligheder har en bred, intellektuel tilgang til kvinders livsmuligheder efter overgangsalderen.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016