Gå til indholdBøger / faglitteratur

Sensitive børn og voksne : forstå potentialet og lad det blomstre


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

167 sider

Udgivet

2016

Ophav

Lise August(forfatter)

Martin August(forfatter)
Sværhedsgrad

for forældre


Beskrivelse


Gennemgår hvordan man genkender de sensitive træk hos sig selv eller børn, og præsenterer strategier til at fremhæve fordelene, fx ved at bruge empati på en måde der ikke dræner den sensitive


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 21. okt. 2016

Er du eller dit barn særligt sensitive? Lær at forstå og udnytte fordelene ved de sensitive træk i denne arbejdsbog med supplerende videokursus. Henvender sig til de mange læsere af bøger om sensitivitet og selvværd.

I syv kapitler gennemgås først hvordan man genkender de sensitive træk hos sig selv eller børn. I de følgende kapitler præsenteres strategier til at fremhæve fordelene, fx ved at bruge empati på en måde der ikke dræner den sensitive. Bogen bygger på ny, international forskning som kort præsenteres indledningsvis. Grå tekstbokse med cases bruges til at eksemplificere teorien. Undervejs er der informative faktabokse. Litteraturlisten kan man finde på sensitiv.dk, hvor man også kan teste sig selv og finde forfatternes kurser. Bogen er blevet til efter et seminar med Lise August (LA) og Elaine Aron. Der medfølger et link til videokurset, som er delvist engelsk og dansk. Sammen med Martin August har LA udgivet Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke.

Giver en oversigtlig og positiv indføring i emnet, og de mange cases er med til at sætte de gode råd ind i realistiske rammer. Videokurserne kan fint supplere og kan anbefales til svage læsere. Lille skønhedsfejl: På side 13 henvises til videolink på side 163, men det findes på side 162.

Siden Elaine Arons Særligt sensitive menneskerer der kommet mange titler om emnet. Denne skiller sig ud ved at have fokus på fordelene.Informationer og udgaver

2016

Bog

Lise August

Sensitiv Balance, 1. udgave