Gå til indholdSensitiv mor : find dine styrker og forstå dig selv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

195 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

20--


Anmeldelser (1)


27. jul. 2016

Er du særligt sensitiv og mor, møder du forståelse i denne bog. Gode råd til at øge selvtilliden og håndtere udfordringer med omgivelserne.

Forfatteren er selv sensitiv, dvs. en person der let bliver overstimuleret og har sværere ved at filtrere fra end andre. Hun har skrevet flere bøger om emnet. Som mor giver det særlige udfordringer, bl.a. fordi omverdenen er fuld af gode råd, som kan virke mere sårende på en sensitiv person. Bogen fortæller om forfatterens og andre sensitive kvinders erfaringer med at være mor, og giver gode råd til håndtering af forskellige situationer og til pleje af den alene-tid, der er særlig vigtig for sensitive. Afslutningsvis litteraturliste.

Letlæst, empatisk og personlig fremstilling af livet som særligt sensitiv mor. Eksemplerne og de mange gode råd kan også bruges med fordel af kvinder, som ellers ikke føler sig særligt følelsesmæssigt udfordrede. Udmærket brugsbog for mødre i almindelighed, uanset om man er sensitiv eller måske bare mangler selvtillid i forhold til omgivelsernes bedreviden.

Der er meget fokus på det at være særligt sensitiv, og det afspejles i en efterhånden god mængde bøger om hvordan det er at være sensitiv voksen, barn, kvinde, i parforhold og i hjælpefunktioner. Ingen af disse har dog mødres særlige udfordringer som tema. Særligt sensitiv


kan nok bedst relateres dertilDer er meget fokus på det at være særligt sensitiv, og det afspejles i en efterhånden god mængde bøger om hvordan det er at være sensitiv voksen, barn, kvinde, i parforhold og i hjælpefunktioner. Ingen af disse har dog mødres særlige udfordringer som tema. Særligt sensitiv kan nok bedst relateres dertil.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen


Informationer og udgaver

Bog

2016

Bog

20--

Lydbog (net)

2023

Ebog

2022

Ebog

2016