Gå til indholdSendt til tælling


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

409 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Anna har ikke høje tanker om den lækre quarterback, Drew. Kvinderne flokkes omkring ham og Anna er sikker på, at han er en notorisk scorekarl. Men Drew vil kun have Anna


Anmeldelser (2)


1. aug. 2017

Den berømte quarterback Drew og den ambitiøse collegestuderende Anna ender i et hot one night stand. De passer overhovedet ikke sammen, men kan heller ikke holde sig fra hinanden. 1. del af "Game on", en ny sexet og romantisk serie for især yngre kvinder.

Anna var bestemt ikke en af de populære piger i highschool. Nu er hun en smuk rødhåret, yppig og ambitiøs collegestuderende. Hun har ikke høje tanker om den lækre quarterback Drew. Kvinderne flokkes omkring ham, og Anna er sikker på at han er en notorisk scorekarl. Men Drew vil kun have Anna. Deres sex er hot, og de kan slet ikke holde fingrene fra hinanden. Alligevel tør Anna ikke lade Drew komme tæt på, og hun opstiller regler om, at han fx hverken må kysse hende på munden eller overnatte. Men Drew er andet og mere end bare en berømt quarterback.

Dampende hed underholdning med sympatiske hovedpersoner, som skiftes til at fortælle historien fra hver deres synspunkt. Her er rigtigt mange sex-scener, men den omliggende fortælling om collegelivet, venskaber og det amerikanske fodboldhold fungerer også rigtigt godt.

En ny serie, som ligner Elle Kennedys "Off campus"-serie, der starter med Aftalt spil


rigtigt meget. Det gør dog ikke noget, da "Game on" er mindst lige så underholdendeEn ny serie, som ligner Elle Kennedys "Off campus"-serie, der starter med Aftalt spil rigtigt meget. Det gør dog ikke noget, da "Game on" er mindst lige så underholdende.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2017-08-23


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2018

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Ebog

2017