Gå til indholdSelvglad : om menneskers livslange ægteskab med sig selv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

140 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Om de psykologiske karakteristika der skaber balance og grobund for at man kan interagere med andre mennesker med nærvær og åbent sind


Anmeldelser (3)


22. aug. 2018

Psykolog Lars J. Sørensen fortæller os i denne bog om, hvor vigtigt det er at være selvglad, idet man jo indgår i et livslangt ægteskab med sig selv. Bogen er interessant for fagpersoner, der arbejder med samtaleforløb, psykoterapi eller coaching.

Lars J. Sørensen er chefpsykolog ved et psykiatrisk hospital, psykoterapeut og underviser, så der ligger gedigen faglig vægt bag. Gennem et miks af faglige refleksioner, gengivelser af klientsamtaler og andre eksempler fra forfatterens professionelle liv, beskrives de faldgruber og problematikker, der ligger i det at elske sig selv og være selvglad. Emner som nærvær, forældre-skab, parforhold, ros og anerkendelse behandles også.

Bogen er kompetent og velskrevet. Dog med et højt lixtal og mange faglige begreber. En del vil nok synes, at de små sideløbende klienthistorier er lettest at gå til.

Forfatteren har tidligere skrevet Skam - medfødt og tillært


Sjælens længsel


Kunsten at elske sig selv


Boost din selvkærlighed


og Sjælens længsel. Nærværende bog kan læses som en fortsættelse eller udvidelse af disse to. I samme genre findes en del bøge rom emnet selvværd fx kan nævnes: Kunsten at elske sig selv og Boost din selvkærlighedForfatteren har tidligere skrevet Skam - medfødt og tillært og . Nærværende bog kan læses som en fortsættelse eller udvidelse af disse to. I samme genre findes en del bøge rom emnet selvværd fx kan nævnes: Kunsten at elske sig selv og Boost din selvkærlighedForfatteren har tidligere skrevet Skam - medfødt og tillært og Sjælens længsel. Nærværende bog kan læses som en fortsættelse eller udvidelse af disse to. I samme genre findes en del bøge rom emnet selvværd fx kan nævnes: og Boost din selvkærlighedForfatteren har tidligere skrevet Skam - medfødt og tillært og Sjælens længsel. Nærværende bog kan læses som en fortsættelse eller udvidelse af disse to. I samme genre findes en del bøge rom emnet selvværd fx kan nævnes: Kunsten at elske sig selv og Forfatteren har tidligere skrevet Skam - medfødt og tillært og Sjælens længsel. Nærværende bog kan læses som en fortsættelse eller udvidelse af disse to. I samme genre findes en del bøge rom emnet selvværd fx kan nævnes: Kunsten at elske sig selv og Boost din selvkærlighed.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen

Tidsskrift for psykoterapi

Af

Henrik Tranberg (f. 1965)

Årg. 27, nr. 1 (2019)

Nyt aspekt

Af

Brita Gottschalck

Årg. 51, nr. 3 (2019)


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018