Gå til indholdSeks stemmer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

254 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Krimi. Tyve år efter en teenagedrengs lig bliver fundet i et moseområde og politiet har henlagt sagen, kaster Scott King, manden bag den populære True Crime podcast "Seks stemmer" sig over sagen. Får han gravet nye ting frem af mørket?


Anmeldelser (1)


15. aug. 2019

I 1996 forsvandt en ung teenager i et landområde med mose og gamle skjulte mineskakte. Hans lig blev fundet i mosen i 1997. Nu, tyve år senere undersøger true crime podcasten "Seks stemmer", med værten Scott King, hvad der skete. Spændende krimi for voksne, der ikke behøver at have hørt podcasts før.

"Seks stemmer" er en skønlitterær krimi, der bruger podcast-formen til at fortælle en historie om en drengs død tyve år tidligere, der blev henlagt som en ulykke - men var det virkelig det? Værten, Scott King, interviewer seks implicerede personer om, hvad der skete dengang, og lader det være op til lytteren at komme til en konklusion. Historien fortælles i interview-form med værtens kommentarer vævet ind imellem svarene, og hvert kapitel er en af personernes fortælling.

Podcast-formatet er spændende og kan muligvis tiltrække læsere, der holder af rigtige true crime podcasts som "Serial". Historien er godt fortalt, og man føler som læser, at de forskellige perssoner i bogen, der fortæller om, hvad der skete dengang, er rigtige mennesker med hver sin stemme. Historien er ikke nervepirrende, men det er spændende at følge med i fortællingerne og frem til den endelige slutning.

Der er ikke udkommet andre podcast-krimier på dansk, hvilket er lidt overraskende i forhold til formatets popularitet. Vil man have rigtig "true crime", så er der eksempelvis Jagten på morderne stopper aldrig


Der er ikke udkommet andre podcast-krimier på dansk, hvilket er lidt overraskende i forhold til formatets popularitet. Vil man have rigtig "true crime", så er der eksempelvis Jagten på morderne stopper aldrig.

Lektørudtalelse

Af

Michael Olsen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Ebog

2019