Gå til indholdSeks år


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

300 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2015


Anmeldelser (3)


10. sep. 2015

Da Jake Fischers elskede blev gift med en gammel flamme lovede han aldrig at opsøge dem, men da den mand hun giftede sig med dør 6 år senere, gør han det alligevel, og det viser sig, at intet er som han troede. Krimielskere vil sluge denne direkte og kontante thriller af en af genrens bedste.

Jake, der lever et stille liv som professor i statskundskab ved et mindre universitet, opdager tilfældigt, at den mand, der blev gift med hans livs store kærlighed, er død. På trods af et løfte søger han derfor på ny kontakt med den kvinde, han ellers havde affundet sig med aldrig at skulle se igen, men han opdager, at hun er forsvundet. Helt forsvundet. Jake bliver besat af at finde ud af om hun er i nød eller om hun virkelig svigtede ham. Bogen falder i den del af forfatterskabet, hvor der ikke er forbindelse mellem de forskellige titler og kan derfor læses for sig selv.

Coben udvikler videre på et tema, han har været over før, og selvom han som altid er en varieret og ferm plotmager, virker det denne gang lidt rutinepræget. Det ændrer imidlertid ikke ved, at der er tale om en solid og reflekteret krimi, som vil tale til mange også fanatiske tilhængere af den skandinaviske model.

Nesser er i Ormene på Carmine Street


inde på samme tema med snigende tillidssvigt mellem elskende, men han skriver bedre. Coben vinder til gengæld på plotafslutningNesser er i Ormene på Carmine Street inde på samme tema med snigende tillidssvigt mellem elskende, men han skriver bedre. Coben vinder til gengæld på plotafslutning.

Lektørudtalelse

Af

Jørgen Bartholdy

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2016-01-11

Politiken

Af

Lise Garsdal

d. 27. dec. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2017

Bog

2017

Bog

2015

Bog

2015

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Ebog

2015